- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя с него
Здравейте! Имам нужда от помощ.
С приятеля ми сме заедно от доста време и двамата се познаваме достатъчно добре,но сега незная как просто да постъпя,дали ще е правилно или не. И двамата сме на 18 ,аз уча в друг град и сме на 170 км разтояние. Прибирам се много често и всичко е супер когато сме заедно,но това е проблема сега не сме един до друг ,заради това ли се дразня незнам. Така стана че не мога да му звъня,защото не можа да си плати сметката на телефона и са му спрени входящи и изходящи. И само в фб си пишем,но вече от 5 дена,когато седне се казва че има работа и на ден по 15 минути да сме си писали най -много.Всеки ден измисля нещо, незнам да му вярвам или просто заради разстоянието ме избива на ревност. Попринцимп не съм ревнива.А и той съмият започна по студено да се държи към това. Кажете ми какво да направя.
И ако може без обиди.
Благодаря предварително![]()
Питай го направо. С Вайбър може да си пишете безплатно и да се чувате.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
говорете си по скайп? ;д
Иначе връзките от разстояние имат този недостатък, понякога те хваща параноята.
Поговори с него и му изясни, че напоследък се чувстваш забравена, измислете някакъв компромисен вариант. Доверието е важна част в една връзка, недей да го подозираш за най-малкото, може наистина да му е натоварено тези дни.
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Ми, може да си има ангажименти човека. Пък дори и да си няма к'во да прави не е длъжен да стой на компютъра по цял ден заради теб. Важното е, че все пак се чувате(си пишете) всеки ден, било то и за 10-15 минути.
За да просъществува една връзка от разстояние има няколко важни условия:
1.Два емоционални зрели индивида
2.Стабилна основа
Аз имам усещането,че при вас нито едно от двете не е изпълнено...
Все пак бих те посъветвала да си поговорите,а после и да решите дали/как ще продължите.
Друг начин няма.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
не знам *
може наистина да е зает ,когато му пишеш , може да е изнервен от нещо друго и да не му се пише много , изчакай малко за да бъдеш сигурна ,че не си внушаваш