Здравейте ! Аз съм едно 23 годишно объркано момиче вече с детенце в корема . Реших да пиша тук защото вече незнам какво да правя . От 3 години и няколко месеца аз вече живея в Германия тук се запознах с един очарователен млад мъж и веднага заживяхме заедно . Бяхме истински щастливи всичко беше като в една приказка . Имах много проблеми с семейството му което не ме искаха не ме уважваха обиждаха ме но въпреки всичко аз не се отказах от тази любов и така минаваше времето . Когато миналата година на коледа разбрах че съм бременна до тогава ние нямахме планове за сватба но след тази хубава новина решихме да се оженим и бяхме много щастливи и интусиазирани . Но в един момент нещо се обърка той се промени започна да се държи много грубо като много често ми повтаряше че детето е мой проблем и от тогава започна всичко . Много често той ме караше да си мисля че не иска това дете с приказки . И отново аз преглътнах всичко това като си мислех че той просто се е уплашил като всеки мъж . Два дена преди да се приберем в България за сватбата той е българин (за уточнение) той ми каза че няма да има сватба . Причините поради които той ми казваше тези неща е може би че беше много изнервен уплашен раздразнителен но въпреки всичко ние сключихме брак. Когато се върнахме отново в Германия още първата вечер той ми вдигна ръка но не ме удари това стана пред неговия брат и неговата снаха. Разбира се аз бях много разтроена от това но отново го преглътнах .След около 3-4 дена той беше на гости в брат си когато ми се обади и ме попита нещо но аз незнаех отговора и ми вдигна страхотен скандал когато се прибра караниците продължиха а аз бях засегната от това че ме обида пред семейството си . Тогава аз бях бременна в 6-тия месец той започна да ме бие с юмруци по главата удари ме с лакет в корема и ме наричаше с грозни думи . Тогава аз отидох при майка ми за утеха исках просто да мине време бях объркана и незнаех какво да правя много често когато го молех да излизаме на разходки понеже имах нужда той винаги ми казваше че е уморен лягаше да спи не ми обръщаше внимание а сега и този бой . Беше Ужасно! Едва успях да избягам от юмруците и шамарите му . В продължение на седмица и половина той не ме потърси дори не дойде с мен на преглед за детето тогава майка ми каза че явно трябва тя да се намеси. Каза ми да се качвам в колата и отидохме във къщи където той отново лежеше и гледаше филм.Майка ми започна да говори а аз дори не исках да го погледна защото ме болеше от всичко това незнам какво ни липсваше имахме си всичко каква беше причината за всичко това . Когато чух малка част от разговора между тях разбрах че той разказва неща които не са се случили тогава аз се намесих и му казах да ме погледне в очите и да ми каже дали това е истина което говори . Дали не му е болно от това което каза и направи интересува ли го изобщо детето как е имал смелоста да удари една бременна жена в стомаха.Тогава той стана опита се да ме прегърне и да ми се извини в началото не исках но все пак го обичах и отново наивната аз повярвах на извиненията му и ги приех . В продължение на една седмица всичко беше наред дори излизахме на разходки което беше наистина много хубаво за мен защото не се беше случвало много време но в един момент отново нещо му стана започна да ми казва на всяка дума че съм боклук че съм дебела и грозна че съм мърша и интересното беше че нямаше основателна причина . Изклучително много се стараех за него защото не исках да се караме исках да живеем добре но отново не се получи. Когато ме убиждаше аз се затварях в банята и плачех но накрая вече не издържах събрах един куфар дрехи и отидох при майка ми .Той отново не ме потърси имах важен преглед на цветен видеозон където се вижда детето той отново се опрадва че не може да се освободи от работа и да дойде със мен .Сега съм в майка ми. Дори днес отново бях на лекар и не дойде с мен звъня ми по телефона да ме попита за разни документи но не и как е детето .незнам какво да правя с този човек незнам как да постъпя незнам кое правилно и kое не .За това моля всички които обърнат внимание на моята истинска изповед и на хората с доста по голям опит да ми дадат съвет .Ще бъда благодарна на абсолютно всички . Благодаря ви за вниманието . Светлозара 23 години ! Това съм аз когато бях щастлива - https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...55600930_n.jpg !!!
Последно редактирано от sisi901010 : 06-06-2013 на 15:46