.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Интересна диета

Здравейте, аз съм момче на 15г. висок съм 1.60 и тежа 65 кг. Интересуваме дали би ми помогнала една диета. Тя е примерно не ям никакво сладко,не пия газирано,не ям хляб, и естествено в малки количества ям. И да включа кардио тренировка 30 мин бягане всеки ден. Дали ще има ефект до 1 месец и по-малко,според вас.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Ще има, но ще ти е трудно чак такова ограничаване да правиш.

Това не се нарича диета, а здравословно хранене. Правя го от 2 години и чак след първата забелязах промяната, кожата ми се изчисти и стана гладка, а мазнините под нея изчезнаха, корема ми е плосък и не ми се налага да го гълтам дето се вика...само мускул

За спорта и ограничаването на газираните напитки и захарните изделия съм съгласна. Но не съм съгласна с това да се храниш малко. Тялото ти още се развива, една строга диета в този период би ти се отразила негативно. Още повече, че ти си момче и трябва да приемаш дори по-голяма количество храна. Просто приемай здравословни храни, не преяждай и тренирай. Така ще свалиш нужните килограми по полезен и приятен начин и след това няма да ти се възвърнат.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Това да не ядеш хляб, кой ви го каза, че от хляба се дебелее? Нали като не ядеш хляб приемаш за негова сметка доста по-големи количества храна и все си гладен....
    Аз те съветвам да ядеш хляб, но по-малко. За останалото разчитай на спорта, движението.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Голям фен
    Ами всяка диета би ти помогнала, но вместо всеки ден кардио, разнообрази и с друг вид тренировка..
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Това да не ядеш хляб, кой ви го каза, че от хляба се дебелее? Нали като не ядеш хляб приемаш за негова сметка доста по-големи количества храна и все си гладен....
    Аз те съветвам да ядеш хляб, но по-малко. За останалото разчитай на спорта, движението.
    Да, затова 1/2 от населението е с наднормено тегло, точно защото яде основно хляб. Ако желаеш промяна, ще промениш и хранителните си навици.

Благодаря ви много за отговорите на всички, от Понеделник започвам, дано има ефект

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си