.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    vitali
    Guest

Дали да се пробвам?

Значи, работя като техник към интернет доставчик, та на скоро звъня на вратата да влезна във клиент и да оправя кашата и какво да стане най-хубавото момичe, което съм виждал през живота си отваря вратата... направо останах без дъх. Вторя път когато отидох там вече мислех да й искам номера, ама се замислих колко е странно и до някъде нагло, някой да ти влезне у вас и да ти иска номера или да те покани да излезнете... Лошото е, че скоро не се е обаждала за повреда, но когато отново се обади не знам какво да направя, да я питам да излезнеме или просто да си свърша работата и да изчезвам, как бихте реагирали вие на нейно място или на мое какво мислите, че трябва да направя.....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Пробвай се, ама най-вероятно ще те отреже.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ами ти номера можеш да и го видиш от колегите ти. Както и адрес ЕГН и от кой град е :P + това винаги можеш да и спреш нета чрез въпросните колеги и уж да идеш да и оправиш "кашата" Абе ей ! Много си лапнал Иначе да пробвай се. И като идеш сложи си новите работни дрехи :P

Пробвай се батко ! Не губиш нищо не си малък
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

vitali
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Пробвай се, ама най-вероятно ще те отреже.
    Защо така мислиш?
    ^ Че ще има нова повреда там се е видяло.
    За съжаление интернета се води на баща й на името, пък и телефона май не е неин.
    Последно редактирано от vitali : 06-06-2013 на 20:11

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от vitali Виж мнението
    Защо така мислиш?
    Питаш как бихме реагирали ние. Казвам ти, няма да ми хареса някакъв непознат в къщата ми поиска номера. По-скоро бих се уплашила.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    хах интересноо
    ами не знам зависи, ако ми допадне що не :Д
    ако сега стане няма никакъв шанс, защото съм хлътнала по друг, но иначе ...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Най-много да се оплаче и да останеш отрязан и безработен...доста ънатрактив. ахаххахаха

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    поне да беше водопроводчик та да е по-яко...ама ти техник на интернет доставчик..

Мега фен Аватара на Chacho
    Що не я заговориш малко и без това те извинява професията. Ако потръгне разговора, предложи й да идете на кафенце, нешу. Ако те отреже - отреже.

В смисъл тука рискът е за работата ти, да не се оплаче, иначе те боли хуя.

Редакция: Всъщност, ако не й предложиш нахално, не мисля, че би се оплакала. Ако те отреже, извини се, кажи че е било непрофесионално и толкоз. От внимание няма да я заболи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Chacho много добре го каза
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Супер фен Аватара на Shines
    Подкрепям, Chacho .

Голям фен Аватара на sneering
    Ще има фейсбук с още 182827 подобни загорели играчи,на които им е вариант.Отделно в реалния живот ще има още толкова палячовци всеки с номера си,и в тази позиция на влюбения техник с голямото сърце и хубавото момиче,не те виждам ич...

Аз не бих пробвал никога от тази позиция.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Много готино даже може да се получи. Повечето пичове от компаниите , които доставят Интернет , сте възпитани. Ако няма проблем , направи и - така винаги ще има повод да я посетиш. Пошегувай се за нещо , което си видял в апартамента и. Мога да прибавя към написаното горе ,че дори да видиш, че не ти се кефи много , трябва да и поискаш кординатите. Само телефон , фейсбук не ти трябва. И я покани в близките дни , преди да е загубила емоцията , която може да си породил в нея

Опитай се.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Пробвай се,нямаш какво да губиш.

Супер фен Аватара на spopi
    Опитай се да завържеш разговор ако не стане много добре не си прави труда да поискаш номера.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ако момчето е приятно и симпатично,защо не? Може пък да му провърви.

„Дали дават или отказват, жените са всякога щастливи, че им искат“

„Изкуството да обичаме“, Публий Овидий Назон

Споделено преди две хилядолетия и актуално до днес, така че действай. Бъдеш ли добронамерен и да те отреже няма лошо. Ще й вдигнеш малко акциите, ще сториш добро. ; )

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Пробвай се,нямаш какво да губиш.
    Освен работата

Питаш ни за мнение? Веднага ти казвам - аз пък бих лапнала въдицата, признавам си го съвсем честно Хващала съм се как се замечтавам за подобен сценарий, когато дойде някой техник или когато дойдоха да ми поправят чисто новата маса, която се клатеше и имах чувството, че вечерям на Титаник.. Ооо, да не пропусна момента със симпатичния мускулест сладур, който дойде да ми измерва водомерите Тук съм на 100 % виновна, какви ли неща не ми минаха през главата

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    И точно в този момент мацката се чуди как да си "прецака" интернета и да не изглежда нарочно ;д

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Питаш как бихме реагирали ние. Казвам ти, няма да ми хареса някакъв непознат в къщата ми поиска номера. По-скоро бих се уплашила.
    И аз така бих реагирала. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си