.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Купих си официални високи обувки, но май ми е трудно да ходя с тях... ПОМОЩ

Купих си страхотни обувки, които са чисто нови. Реалната им цена е 180 лв., но успях от продавалник да бутна цената до 50 лв. Официални са, от естествен велур, страшно красиви. Номера ми е точен, но когато опитах да ходя с тях ми се стори трудно. Високи са 12см. като имат платформа от 1.5 см. Дали ми е трудно, защото вкъщи пода е адски хлъзгав (естествен паркет) или защото просто няма как да се науча да ходя с това нещо?

Обувките ги взех да ги имам, когато ходя някъде, примерно на сватба, парти - такива неща. Не са за ежедневието, и без това са малко официални, не много, но не са и ежедневни.

Обаяе крака ми има много голяма извивка и онова движение на оттласкване почти го няма, а като стъпя първо с пета после в пръст и токчето ми се хлъзга и залитам. Паркета е хлъзгав и обувката няма опора. Предполагам въргу асфалт ще е малко по - добре или плочки, но...

Много са красивиииии
    Може ли съвет?

ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ОБУВКИ С ТАКЪВ ТОК 12СМ? КАК ХОДИТЕ С ТЯХ?

Имам толкова високи обувки и лесно ходя с тях, но имам и тренинг. Не съм скочила направо на 12 см, а съм започнала с по-ниски. Ти преди ходила ли си на висок ток?
    Просто трябва да се упражняваш. Ходи колкото се може по-често с тях. И ако не свикнеш с тях, по-добре не излизай с тях, особено на сватба или друго място, където ще трябва да танцуваш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Зависи не само то височината на тока, а и от самата обувка - от извивката, която има на крака и т.н. Миналото лято си купих едни сандалки с 11-12 ток...еми цяло лято си ходех с тях, навсякъде. Имам едни обувки пак толкова високи-не мога и не мога, 10 минути ставам без крака.
    П.с. С първите ми високи обувки вървях в къщи с една енциклопедия балансирана на главата, помагаше...
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Не съм ходила на високи обувки от две години. Започнах да нося все ниски и изгубих тренинг. А допреди това ходех всеки ден с висок ток по 10см. някъде. Тези които си купих са адските, но извивката е голяма... ето такива са...

http://picture-cdn.wheretoget.it/v0r...lack-heels.jpg
    Съвсем малко по - ниски, но си сякаш стъпил на пръсти...

Ходя като кон, засега съм ги пробвала само вкъщи на хлъзгавия паркет, предполагам по асфалт където ще има сцепление ще е лесно..

Ще свикнеш, какво ти пречи да си ги обуваш като излизаш с приятели по разни места вечер.А вкъщи се парзаляш защото пода е гладък нормално е.упражнявай се

Голям фен
    Аз като балерина смея да твърдя, че никога не съм имала проблеми с каквито и да е токчета, и с най-неудобните обувки съм стискала зъби и съм вървяла все едно не вървя на точета, така че и ти ще свикнеш, никой не се е родил научен все пак! Гледай само да не паднеш и да си направиш нещо на глезена, тренирай у вас преди да излезнеш с тях, нищо, че се пързаля, по-добре даже
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Подкрепям казаното преди мен от малка сладка.Навсякъде вече момичетата по баровете носят високи обувки, дори няма момиче без рокля, поне от обувките не се отказвай.Нормално е на гладка повърхност да се пързаляш и токовете да са нестабилни друго си е обаче на по грапава пов.
    Просто прави малки крачки и не забравяй да стъпваш първо с пета а после с пръст, ходи изправена и разчупи обувки у дома за да не ти убият при първото обуване

Супер фен Аватара на lqlq89
    Аз за бала си търсих по-ниски, но се оказа, че си харесах точно 12-сантиметрови. И ходих много по-лесно с тях, защото имаха около 2см платформа отпред. А сандалите ми бяха 8-сантиметрови, без платформа и много ми се набиха краката с тях за два часа. Много по-трудно ми беше с тях. Като се има предвид, че бях ходила само на равни обувки преди това.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Нормално е,просто трябва да свикнеш.За да ти е по-лесно започни да носиш такива с по-малка височина.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Както казаха вече, височината няма никакво значение. Важна е най-вече извивката на самата обувка и материала, от който е изработена. Обувките,които носих на бала си бяха 15 см и ми бяха супер удобни, носила съм ги и след това и нямам никакъв проблем, докато други 10 сантиметрови са ми правили краката мармалад за 1-2 часа :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си