.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Мнение ?

Hybrid View

Мнение ?

Някакво мнение за ТУЕС (Технологично училище "Електронни Системи" към ТУ) ?

Град
    София
    Едно от най-добрите училища, а може би и най-доброто, ако искаш да се занимаваш с компютри (програмиране, мрежи и т.н.). Училището дава много добра подготовка. Но не е никак лесно. От сега се приготви, че няма да ти пишат оценки ей така както в кварталното даскало. Ако искаш да си сред добрите (или да завършиш ) трябва малко да се по изпотиш. Като втори език имаш задължителен руски. Като огромен плюс отбелязвам Cisco академията.

Sexylexie
    Guest
    Помогнете ми! Имам приятелка която неможе да отказва на хората за каквото и да е тя жинаги казжа да.Проблема е че тя е на 14, а един нейн приятел иска да излязат заедно той е на 21.Той и казва по фейсбук че я харесва и я пита защо тя не му праща целувки.Тя неиска да му праща нищо тя неиска да го вижда.Той днес искам да се видят, но тя си измислила управдание той я попитал за утре и тя приела.Мен лично ме е страх че той иска само секс и нищо повече от нея.Тя е обвързана с едно момче и то става голяма каша аз съм и бфф и не искам да стават такива неща. Моля ви помогнете ми защото утре е уговорената среща !!

Цитирай Първоначално написано от Sexylexie Виж мнението
    Помогнете ми! Имам приятелка която неможе да отказва на хората за каквото и да е тя жинаги казжа да.Проблема е че тя е на 14, а един нейн приятел иска да излязат заедно той е на 21.Той и казва по фейсбук че я харесва и я пита защо тя не му праща целувки.Тя неиска да му праща нищо тя неиска да го вижда.Той днес искам да се видят, но тя си измислила управдание той я попитал за утре и тя приела.Мен лично ме е страх че той иска само секс и нищо повече от нея.Тя е обвързана с едно момче и то става голяма каша аз съм и бфф и не искам да стават такива неща. Моля ви помогнете ми защото утре е уговорената среща !!
    не е нужно да го пишеш във всяка втора тема, видях ме го вече... не сме слепи хД

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от Sexylexie Виж мнението
    Не мога да разбера защо не направиш тема..

Ти нищо не можеш да направиш за нея освен да поговорите,ако продължава така просто отиди и
    говори с родителите и,единствено те могат да и помогнат и да я вкарат в правия път.

По темата за училището: Много е добро,но наистина ще трябва да учиш много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си