.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Ленти

Hybrid View

anonymous929647
    Guest

Angry Ленти

Здравейте! Днес отидох до близкия магазин за козметики и си купих ленти за кола маска. Продавачката ми показа тези за лице, както и за тяло. В началото мислех да взема повече, но тя ме посъветва да купя по-малко и, ако ми вършат работа, пак да се върна. Така и направих - взех 2 за лице и 2 за тяло. Като се прибрах, веднага реших да изпробвам тези за лице... Отлепих първата и я сложих на лицето си и след това я дръпнах рязко. Заболя ме, но нищо не стана, освен това на лицето ми беше останало нещо като лепило. С втората стана същото! Кажете защо става така. Нито ми махна космите, нито нищо. Дали е защото трябва да се затопли лентичката преди това?

Мега фен Аватара на Зайче..
    да, трябва да я затоплиш преди това и да дърпаш обратно на растежа на косъма
    http://ask.fm/iwwkaa

anonymous929647
    Guest
    Благодаря! След малко пак ке пробвам и ще коментирам резултата.

само внимавай да не се посиниш или да си протриеш кожата, защото на лицето е доста неприятно (все пак сме момичета и искаме лицата ни да са гладки ;д)

anonymous929647
    Guest
    Пак същото - омазах си лицето и 10мин се опитвам да махна тва "лепило" от лицето си и все още не съм успяла. Да пробвам ли с пинсета?

лепилото е кола маска и се маха с олио (специално ;д). понякога дават едни бели не много течни неща като кремчета, с които се маха кола маската и се маже мястото, на теб не ти ли дадоха такова?

бтв ако все пак не ти се получава, просто отиди на козметик.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    лепилото е кола маска и се маха с олио (специално ;д). понякога дават едни бели не много течни неща като кремчета, с които се маха кола маската и се маже мястото, на теб не ти ли дадоха такова?

бтв ако все пак не ти се получава, просто отиди на козметик.
    Може и с обикновено олио. ;д Слагаш малко върху памуче и мажеш на въпросното място. После се миеш хубаво с гореща вода.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

anonymous929647
    Guest
    Нищо не са ми давали А то как изглежда това нещо? ... При всеки козметик ли става? Колко ще струва и колко време ще отнеме? Козметика какво ще ми прави?

хах сладур, не се панирай , козметика ще направи каквото трябва без да прави грешки и ще стане бързо и лесно
    а това мисля, че по принцип е в пакетче като тестерите на кремове, шампоани и т.н. принципно е доста и вкъщи майка ми го беше присипала в една празна кутийка от крем
    а за парите зависи при кой ще отидеш.

anonymous929647
    Guest
    Кажи г/д?

Banned Мега фен
    затопляш,дърпаш по посока обратна на растежа на космите.. само с дърпане не става,трябва и акъл

anonymous929647
    Guest
    Така направих, ама не стана :'(

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от RadiND Виж мнението
    Оооооооооо и на мен ми се случи така

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RadiND Виж мнението
    абе не правиш нещо както трябва... ползвала съм ленти и от по 60ст. и пак са ми вършели работа

anonymous929647
    Guest
    Вече ме е страх да пробвам пак. Последният път лицето ми беше с кола маска и не искаше да се махне. Какво ли не направих, за да го махна, но накрая успях
    Последно редактирано от RadiND : 06-08-2013 на 09:04

Аз съм много потресена.
    Няма да ти излезе златно да отидеш на козметичка и жената да си свърши работата за 5мин, вместо да се мъчиш и да се омазваш цялата с кола маска, и после да се чудиш как да я махаш.

Голям фен Аватара на pepa97
    Сериозно ли си правите кола маска на лицето ? O.o

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    е, тя няма ли предвид 'мустака'
    иначе за коя друга част от лицето ще трябва кола маска DDDDDDDDD

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    аз лично не,но мои съученички/приятелки,които имат мустак си го махат

Супер фен Аватара на lqlq89
    И на мен не ми се получава с тези купените лентички. С всякакви марки съм пробвала. Правех всички, което трябва, но нищо. До косъма си е явно. Аз така се бях протрила, имах ужасна коричка преди няколко лета. Добре, че ми мина за 2-3 дни, бях се мазала с доста неща.
    Най-добре при козметик. Ще ти излезе около 3-4-5лв.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

anonymous929647
    Guest
    Даа

Абе мацка, дръпни си първо няколко ленти на краката за да се научиш как става, недей директно на лицето. Затопляш лентата между пръстите си, разделяш ги двете, залепваш я по посока на косъма и дърпаш в противоположната му посока.

Козметик няма да ти вземе кой знае колко пари. Ленти и аз не бях ползвала, нямах време да ходя на кола маска, опитах се сама с тия ленти и само си дадох парите. Отиди при професионалист, няма да се мъчиш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на girl91
    Аз за мъхчето над горната устна не съм използвала лентички до сега. Използвам този инструмент и съм доволна:

anonymous929647
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Аз за мъхчето над горната устна не съм използвала лентички до сега. Използвам този инструмент и съм доволна:
    Как се казва, откъде да си го купя и как се използва?

Супер фен Аватара на girl91
    Казва се facial epistick, може да има и друго име. Аз си го взех от ebay (струва около 1 долар), но иначе може и да го има по магазините, виждала съм в Продавалник преди. Представлява пружина - като я огънеш пружинките се разтварят и по този начин захващат косъмчетата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си