.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: ПОМОЩ

ПОМОЩ

моля дайте ми някакъв съвет
    момиче на 16 години съм имам сериозен приятел и водим полов живот от около половин година.
    Нормално ли е да сме правили секс около 40 пъти и да не съм получавала оргазъм? и другото което доста често като правим секс започват да ми треперят краката и ръцете,ченето ми трака и ми се доплаква не изпитвам физическа болка но направо цивря просто ми се плаче и плача силно с глас . приятно ми е като правим секс но не се е стигало до оргазъм.
    ако сте информирани моля дайте ми съвет

еми варианти много
    може твоя приятел да няма много опит
    може и ти да неможеш да се отпуснеш
    малка си,
    варианти много.

самоооо не забравяйте презервативите :П

Голям фен Аватара на sneering
    Бременна си

Моето мнение е, че си от онези хора, които тежко са преживели частта със "секса". Вероятно си имала трудности в началото, които са повлияли на отношението ти към него като цяло. Смятам, че всичко е на психическа основа и трябва да се опиташ да гледаш на половия акт не като нещо грешно, чуждо и прочие или да чакаш заветния момент, в който ще почувстваш върховно удоволствие - не. Отпусни се, вдъхнови се, постарай се ти и твоя човек да си прекарате добре, не си поставяй крайни цели, а го прави за момента. Ако имаш притеснения, моя съвет е да споделиш с приятеля си, това също би ти подействало окуражително

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Моят съвет е да се отпуснеш.Остави се в ръцете му.Ако не знае какво да прави,насочи го и не се притеснявай да си кажеш какво и къде ти харесва.Успокой ума си и се отдай на изживяването в този момент.Като спреш да го мислиш,ще стане много по-лесно.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от eclipse06 Виж мнението
    Моето мнение е, че си от онези хора, които тежко са преживели частта със "секса". Вероятно си имала трудности в началото, които са повлияли на отношението ти към него като цяло. Смятам, че всичко е на психическа основа и трябва да се опиташ да гледаш на половия акт не като нещо грешно, чуждо и прочие

Авторке, някои жени по принцип свършват трудно, не е като да правиш секс от 10 години и още да не си свършвала. И това ще стане с повечко опит, не го мисли.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от katalea Виж мнението
    Нормално ли е да сме правили секс около 40 пъти и да не съм получавала оргазъм?
    Това си е нормално, ама:
    ... и ми се доплаква не изпитвам физическа болка но направо цивря просто ми се плаче и плача силно с глас
    това не мисля, че е нормално.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Кое не разбра, бе маце?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Остави го да ти свърши на челото и ще получиш оргазъм
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Кое не разбра, бе маце?
    А, разбрах го, просто е глупаво.

Сподели му какво най ти харесва и с малко опит, всичко ще стане.

А, разбрах го, просто е глупаво.
    Ако се върнеш и препрочетеш наново поста на авторката и моя пост, защото очевидно един от двата не си прочела с особено внимание, ще видиш защо съм се изказала така. Не ми пречи и на теб да ти обясня, но мисля, че ще е загуба на време, дори съм сигурна. Наблегни на частта: "и ми се доплаква не изпитвам физическа болка но направо цивря просто ми се плаче и плача силно с глас" и може би ще намериш връзката с моя пост. Ако не я намериш, очевидно не разбираш за какво иде реч, затова просто натисни back и спести и на двете ни излишни обяснения

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако се върнеш и препрочетеш наново поста на авторката и моя пост, защото очевидно един от двата не си прочела с особено внимание, ще видиш защо съм се изказала така. Не ми пречи и на теб да ти обясня, но мисля, че ще е загуба на време, дори съм сигурна. Наблегни на частта: "и ми се доплаква не изпитвам физическа болка но направо цивря просто ми се плаче и плача силно с глас" и може би ще намериш връзката с моя пост. Ако не я намериш, очевидно не разбираш за какво иде реч, затова просто натисни back и спести и на двете ни излишни обяснения
    Ох...
    Авторката каза, че й е приятно, но просто не е свършвала още. Ти изкара от 9 кладенеца вода как възприемала секса като нещо лошо, как тежко била преживяла началото и прочие глупости.

Ох...
    Авторката каза, че й е приятно, но просто не е свършвала още. Ти изкара от 9 кладенеца вода как възприемала секса като нещо лошо, как тежко била преживяла началото и прочие глупости.
    Фф.. момиче, мисли с главата си, моля те! Щом на авторката и се "плаче, без да изпитва физическа болка" и се разстройва от секса като цяло, логично да е имала проблеми с него. Така са и много други момичета, които са имали "труден първи път" и дори има случаи, когато се отвращават от секса заради това. Не казвам, че този случай е такъв, но е напълно възможно и обяснимо на това да се дължат изблиците й. А мен ми е интересно ти откъде разбра, е й е "приятно", като никъде не е споменавала. Казала е просто, че прави от половин година, но никъде не се казва, че изпитва удоволствие. Това потвърждава горната ми теза, че не си си направила труда да прочетеш внимателно за какво става дума.. Това беше напълно излишно, мразя да се занимавам с глупости.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    А мен ми е интересно ти откъде разбра, е й е "приятно", като никъде не е споменавала. Казала е просто, че прави от половин година, но никъде не се казва, че изпитва удоволствие. Това потвърждава горната ми теза, че не си си направила труда да прочетеш внимателно за какво става дума.. Това беше напълно излишно, мразя да се занимавам с глупости.

. приятно ми е като правим секс но не се е стигало до оргазъм.
    ако сте информирани моля дайте ми съвет
    Много обичам така като се получава.

Аз мразя с тъпи хора да се занимавам пък, но е забавно понякога.

Много обичам така като се получава.

Аз мразя с тъпи хора да се занимавам пък, но е забавно понякога.
    Ок, казала е, че й е приятно. Обаче това не обяснява защо "плаче без да изпитва болка".
    Тъпи хора? Аз никога не избързвам да слагам етикети, защото понякога се оказва, че този, който се вглежда в другите, често забравя да види първо себе си. Разбирай го както пожелаеш. Честно казано мисля, че твоята шега по-рано, заради която се наложи да водим този разговор, беше плоска и показа достатъчно

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ок, казала е, че й е приятно. Обаче това не обяснява защо "плаче без да изпитва болка".
    Ревала съм като малко дете от кеф. К'во правим в тоя случай? Сигурно и аз трудно съм преживявала началото и бла бла. Приеми, че някои жени свършват трудно и това може въобще да не е свързано с притеснение, страх и т.н.
    Другите ненужни излияния ги спестявай.

Ревала съм като малко дете от кеф. К'во правим в тоя случай?
    Ти сериозно ли? Това ли ти е обяснението.. Айде стига спам в темата, момичето иска съвет, а не да чете празни глупости. "Не го мисли", ще спечелиш нобелова награда за този изтъркан съвет. Ако пишеш само за да трупаш мнения, има и други места, където да го направиш.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ти сериозно ли? Това ли ти е обяснението.. Айде стига спам в темата, момичето иска съвет, а не да чете празни глупости. "Не го мисли", ще спечелиш нобелова награда за този изтъркан съвет. Ако пишеш само за да трупаш мнения, има и други места, където да го направиш.
    Не, не, след това просто оставам безмълвна.

ЙЕС, още едно мнение!

Мега фен Аватара на tori
    Отпусни се и не се напрягай, просто се отпусни. Ако той не прави нещо както ти се иска, просто му кажи как. Не се стягай, имаш време.

bigcityprisonx
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Моят съвет е да се отпуснеш.Остави се в ръцете му.Ако не знае какво да прави,насочи го и не се притеснявай да си кажеш какво и къде ти харесва.Успокой ума си и се отдай на изживяването в този момент.Като спреш да го мислиш,ще стане много по-лесно.
    Именно.
    Аз мисля,че момчето няма много опит и ти не можеш да се отпуснеш.
    Просто се отпусни и виж какво ще стане или ако не става и така,трябва да намериш някакво решение на проблема.Може да е от психиката ти нещо.Посети специалист,ако и дори когато се отпуснеш и насочиш пича не става.Дано всичко е окей.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Опусни се и не си мисли защо не свършвам? когато точно не мислиш ще стане

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Остави го да ти свърши на челото и ще получиш оргазъм
    This.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Ами на 16 си, все още сама не познаваш тялото си, че той да го познава и да ти достави удоволствие. За някои хора не е лесно да достигнат до оргазъм, и то вагинален (има разлика между клиторен и вагинален, или поне такова беше мнението преди години). Опитвала ли си сама да достигнеш до кулминацията? Няма нищо срамно да опознаеш тялото си, да видиш кое ти доставя удоволствие.
    Това с треперенето и избиването на рев...не е хубава работа. Ти имаш ли желание да правите секс, или го правите защото на него му се иска и защото "така трябва, нали сте гаджета"? Усещала ли си порив към акта?
    Интересно ми е какво е мнението и най-вече реакцията на приятеля ти, когато изпаднеш в това циврещо настроение? Продължава ли, игнорирайки те, щото ти така си правиш, или спира и се опитва да те успокои? Идва ми нещо странно на ум, кулминацията и оргазмите са различни при различните хора, някои хора плачат след секс, просто защото така ги избива. На мен например също ми треперят краката ама чак пък да рева.... Опитай да се овладееш, когато усетиш такъв пристъп, дишай дълбоко, отпусни се и се съсредоточи в нещо, различно от мисълта, че ти се плаче. Успех!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    На тези години и аз имах подобен проблем, обаче без разреваването. Трепереха ми краката, ръцете и всичко, нямах сила да държа даже чаша с вода. Това е нормално, още ми се поличава понякога. Нормално е. Не знам каква е точно причината, ама предполагам нещо свързано с много адреналин, и слаба физическа подготовка и изморяване. Аз започнах да правя секс на 15, и чак към 18 поличих първия си вагинален оргазъм. Трябва да се опознаете повече с приятеля ти, и да говорите къде евентуално е проблема, да му обясниш какво точно ти харесва. Отделно трябва да си напълно отдадена и да желаеш да правиш секс. Трябва да се отпуснеш и да спреш да си притесняваш. Всичко и на психическа основа. Ако мислиш как изглеждаш, как да се движиш или за други различни неща от това да си егоист и да ти е хубаво на теб,няма да стане скоро. Отпусни се ... това е най-важното. При мен проблема беше,че вътрешно си задавах въпроса "Не съм ли малка още за това".... ама щом си го направила вече, и се чувстваш добре ... значи всичко е наред. Ако и приятеля ти ти помага и те успокоява и може да говорите спокойно за всичко случващо ви се ... това е супер... така че действайте спокойно... бавно и с повече любовна игра, повече нагласа за секс.... секса не е спортен маратон, трябва и романтика, и понякога да се позабави темпото. Успех и приятно изкарване!
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си