Ами на 16 си, все още сама не познаваш тялото си, че той да го познава и да ти достави удоволствие. За някои хора не е лесно да достигнат до оргазъм, и то вагинален (има разлика между клиторен и вагинален, или поне такова беше мнението преди години). Опитвала ли си сама да достигнеш до кулминацията? Няма нищо срамно да опознаеш тялото си, да видиш кое ти доставя удоволствие.
Това с треперенето и избиването на рев...не е хубава работа. Ти имаш ли желание да правите секс, или го правите защото на него му се иска и защото "така трябва, нали сте гаджета"? Усещала ли си порив към акта?
Интересно ми е какво е мнението и най-вече реакцията на приятеля ти, когато изпаднеш в това циврещо настроение? Продължава ли, игнорирайки те, щото ти така си правиш, или спира и се опитва да те успокои? Идва ми нещо странно на ум, кулминацията и оргазмите са различни при различните хора, някои хора плачат след секс, просто защото така ги избива. На мен например също ми треперят краката ама чак пък да рева.... Опитай да се овладееш, когато усетиш такъв пристъп, дишай дълбоко, отпусни се и се съсредоточи в нещо, различно от мисълта, че ти се плаче. Успех!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com