- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да се пробвам?
Значи, работя като техник към интернет доставчик, та на скоро звъня на вратата да влезна във клиент и да оправя кашата и какво да стане най-хубавото момичe, което съм виждал през живота си отваря вратата... направо останах без дъх. Вторя път когато отидох там вече мислех да й искам номера, ама се замислих колко е странно и до някъде нагло, някой да ти влезне у вас и да ти иска номера или да те покани да излезнете... Лошото е, че скоро не се е обаждала за повреда, но когато отново се обади не знам какво да направя, да я питам да излезнеме или просто да си свърша работата и да изчезвам, как бихте реагирали вие на нейно място или на мое какво мислите, че трябва да направя.....
Пробвай се, ама най-вероятно ще те отреже.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами ти номера можеш да и го видиш от колегите ти. Както и адрес ЕГН и от кой град е :P + това винаги можеш да и спреш нета чрез въпросните колеги и уж да идеш да и оправиш "кашата" Абе ей ! Много си лапналИначе да пробвай се. И като идеш сложи си новите работни дрехи :P
Пробвай се батко ! Не губиш нищо не си малък![]()
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
хах интересноо
ами не знам зависи, ако ми допадне що не :Д
ако сега стане няма никакъв шанс, защото съм хлътнала по друг, но иначе ...
Най-много да се оплаче и да останеш отрязан и безработен...доста ънатрактив. ахаххахаха
поне да беше водопроводчик та да е по-яко...ама ти техник на интернет доставчик..
Що не я заговориш малко и без това те извинява професията. Ако потръгне разговора, предложи й да идете на кафенце, нешу. Ако те отреже - отреже.
В смисъл тука рискът е за работата ти, да не се оплаче, иначе те боли хуя.
Редакция: Всъщност, ако не й предложиш нахално, не мисля, че би се оплакала. Ако те отреже, извини се, кажи че е било непрофесионално и толкоз. От внимание няма да я заболи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Chacho много добре го каза![]()
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Ще има фейсбук с още 182827 подобни загорели играчи,на които им е вариант.Отделно в реалния живот ще има още толкова палячовци всеки с номера си,и в тази позиция на влюбения техник с голямото сърце и хубавото момиче,не те виждам ич...
Аз не бих пробвал никога от тази позиция.
Много готино даже може да се получи. Повечето пичове от компаниите , които доставят Интернет , сте възпитани. Ако няма проблем , направи и - така винаги ще има повод да я посетиш. Пошегувай се за нещо , което си видял в апартамента и. Мога да прибавя към написаното горе ,че дори да видиш, че не ти се кефи много , трябва да и поискаш кординатите. Само телефон , фейсбук не ти трябва. И я покани в близките дни , преди да е загубила емоцията , която може да си породил в нея![]()
Опитай се да завържеш разговор ако не стане много добре не си прави труда да поискаш номера.
„Дали дават или отказват, жените са всякога щастливи, че им искат“
„Изкуството да обичаме“, Публий Овидий Назон
Споделено преди две хилядолетия и актуално до днес, така че действай. Бъдеш ли добронамерен и да те отреже няма лошо. Ще й вдигнеш малко акциите, ще сториш добро. ; )
Освен работата
Питаш ни за мнение? Веднага ти казвам - аз пък бих лапнала въдицата, признавам си го съвсем честноХващала съм се как се замечтавам за подобен сценарий, когато дойде някой техник или когато дойдоха да ми поправят чисто новата маса, която се клатеше и имах чувството, че вечерям на Титаник.. Ооо, да не пропусна момента със симпатичния мускулест сладур, който дойде да ми измерва водомерите
Тук съм на 100 % виновна, какви ли неща не ми минаха през главата
![]()
И точно в този момент мацката се чуди как да си "прецака" интернета и да не изглежда нарочно ;д