- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Животът е "хубав" !
Какво ли е усещането да останеш без приятели, без приятелка и при това в една единствена седмица ? Е вече знам , наистина не е приятно. Просто изливам безцелно мъката си, защото никога няма да "падна" . Просто ми липсва аромата и вечер след като сме прекарали цял ден прегърнати в леглото ми, липсвам ми очите й , прегръдките й, устните и върху мойте, безкрайните ни спорове, нетърпението с което чакахме часът, в който ще се видим, безкрайните смс чатове когото не бяхме заедно, липсва ми момичето, което съм наричал единствено мило през последната почти година. Липсва ми всичко свързано с нея, искам да отида и да и кажа всичко това в очите, но единственото, което ще получа е презрение, защото на нея не и пука за мен, за чувствата ми и за спомените ни.
Тъжно е , че заради точно това момиче в момента няма на кого да споделя мъката си, но такъв е живота.
Надявам се да ви е трогнало поне мъничко и не забравяйте след всички сълзи, следват нови усмивки ... дори да не са скоро, по-добре късно от колкото никога
П.С.
Хубаво е да си оптимист, иначе едва ли щях да имам възможност да пиша тези думи. Бъдете оптимисти хора, живота е прекрасен![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Човек прави избори и живее с последиците от тези избори. Каквото си надробиш, Torn. Всичко е пред очите ни, просто ни трябва малко акъл, за да проумеем действията си. Инак наистина е хубаво да си оптимист, давай все така.
Падаш, ставаш и пак продължаваш както се пее в една песен.
Разочарованията в тийнейджъпските години са нещо често срещано, ако трябва да се депресираш не си е работа.
Познато чувство... Поне при мен имаше хора, които ми помогнаха да се изправя, да си стъпя на краката и да си спомня, кой съм аз, откъде съм тръгнал, къде съм стигнал и какво съм постигнал (поне на този етап от живота си).
Спомни си тези неща, ще ти дадат известна самоувереност
А иначе всичко е въпрос на време - скоро ще осъзнаеш, че тя не е била правилният човек, но дълго време ще ти липсват общи спомени.
Винаги има периоди, в които просто изведнъж всичко се прецаква и всичко се променя... Но както ти сам казваш, след всички сълзи, идват нови усмивки![]()
Dude,просто период е.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3...xj3eo1_500.png
Ще мине,това ти го гарантирам.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
И защо не сте заедно ? Иначе доста е гадничко да съчуствам![]()
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Животът е такъв,за някои несправедлив,за други прекрасен,но все пак си жив и дишаш,а има ли нещо по-хубаво от това?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Душицо, един съвет от мен, никога не търси съжаление от другите, не изпадай в ситуации, в които се изкарваш жертва, това е много много грешно и може само да ти навреди. Харесва ми и оптимизма ти и според мен е правилно да си кажеш, че щом толкова хора са си отишли от живота ти, явно е време да се появят нови. Това при всички случаи е интересно и вълнуващоСлед всяка буря изгрява слънце, сигурна съм, че и твоето слънце ще изгрее съвсем скоро!
))
Това ми звучи малко депресантско ама айде. Иначе жените вървят бонус с лъжи а приятелите колкото по- близо ги допуснеш толкова повече ти взимат. Тъй че трябва да си радостен че си се отървал от тая женска напаст.