.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София

Животът е "хубав" !

Какво ли е усещането да останеш без приятели, без приятелка и при това в една единствена седмица ? Е вече знам , наистина не е приятно. Просто изливам безцелно мъката си, защото никога няма да "падна" . Просто ми липсва аромата и вечер след като сме прекарали цял ден прегърнати в леглото ми, липсвам ми очите й , прегръдките й, устните и върху мойте, безкрайните ни спорове, нетърпението с което чакахме часът, в който ще се видим, безкрайните смс чатове когото не бяхме заедно, липсва ми момичето, което съм наричал единствено мило през последната почти година. Липсва ми всичко свързано с нея, искам да отида и да и кажа всичко това в очите, но единственото, което ще получа е презрение, защото на нея не и пука за мен, за чувствата ми и за спомените ни.
    Тъжно е , че заради точно това момиче в момента няма на кого да споделя мъката си, но такъв е живота.
    Надявам се да ви е трогнало поне мъничко и не забравяйте след всички сълзи, следват нови усмивки ... дори да не са скоро, по-добре късно от колкото никога
    П.С.
    Хубаво е да си оптимист, иначе едва ли щях да имам възможност да пиша тези думи. Бъдете оптимисти хора, живота е прекрасен
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Човек прави избори и живее с последиците от тези избори. Каквото си надробиш, Torn. Всичко е пред очите ни, просто ни трябва малко акъл, за да проумеем действията си. Инак наистина е хубаво да си оптимист, давай все така.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Падаш, ставаш и пак продължаваш както се пее в една песен.

Разочарованията в тийнейджъпските години са нещо често срещано, ако трябва да се депресираш не си е работа.

Познато чувство... Поне при мен имаше хора, които ми помогнаха да се изправя, да си стъпя на краката и да си спомня, кой съм аз, откъде съм тръгнал, къде съм стигнал и какво съм постигнал (поне на този етап от живота си).

Спомни си тези неща, ще ти дадат известна самоувереност
    А иначе всичко е въпрос на време - скоро ще осъзнаеш, че тя не е била правилният човек, но дълго време ще ти липсват общи спомени.

Винаги има периоди, в които просто изведнъж всичко се прецаква и всичко се променя... Но както ти сам казваш, след всички сълзи, идват нови усмивки

Супер фен Аватара на Glamour92
    Dude,просто период е.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3...xj3eo1_500.png

Ще мине,това ти го гарантирам.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

И защо не сте заедно ? Иначе доста е гадничко да съчуствам
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от lipecek Виж мнението
    И защо не сте заедно ? Иначе доста е гадничко да съчуствам
    Причини може да има всякакви..Бил сам в това положение и знам,че подкрепата на важните за теб хора те крепи , и докато не срещнеш друга ти дават сили за живот след това забравяш всичко.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Животът е такъв,за някои несправедлив,за други прекрасен,но все пак си жив и дишаш,а има ли нещо по-хубаво от това?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Животът е такъв,за някои несправедлив,за други прекрасен,но все пак си жив и дишаш,а има ли нещо по-хубаво от това?
    Ами има, да.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Да, да дишаш докато имаш приятели и гадже и си щастлив. :Д

Цитирай Първоначално написано от Torn Виж мнението
    .
    Надявам се да ви е трогнало поне мъничко
    Душицо, един съвет от мен, никога не търси съжаление от другите, не изпадай в ситуации, в които се изкарваш жертва, това е много много грешно и може само да ти навреди. Харесва ми и оптимизма ти и според мен е правилно да си кажеш, че щом толкова хора са си отишли от живота ти, явно е време да се появят нови. Това при всички случаи е интересно и вълнуващо След всяка буря изгрява слънце, сигурна съм, че и твоето слънце ще изгрее съвсем скоро! ))

Супер фен
    Това ми звучи малко депресантско ама айде. Иначе жените вървят бонус с лъжи а приятелите колкото по- близо ги допуснеш толкова повече ти взимат. Тъй че трябва да си радостен че си се отървал от тая женска напаст.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си