.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Нормално ли е според вас?

С приятелят ми ходим от година и малко. Взаимоотношенията ни са, меко казано, ненормални. Например: той се заглежда, аз се заглеждам в същото момиче и после го коментираме, или , аз се заглеждам в момче и правя някакъв коментар и приятелят ми се дразни. Вчера решихме да се съберем по отделно с компаниите ни. Ние с моята се бяхме събрали вкъщи, а пък той беше в братовчед си, който ми е съсед (живеем през 1 къща).Та проблема е, че в неговата компания има едно момиче, което не ми е особено приятно. Мъжкарана е. И след като си тръгнаха от братовчед му, дойде вкъщи, обаче викна и въпросното момиче и вместо да седне до мен, седна до нея и започнаха да си лафят (характерите им са много сходни и харесват еднакви неща), а на мен абс. никакво внимание не ми обръщаше, защото искаше да пусне музика, която не се харесва на мен и компанията ми и аз му отказах. И след като си тръгна това момиче, той започна да ми обяснява, че била много открита и незнам си какво, един вид, започна да я хвали ( извинете за просташкия израз ), при което аз се нервирах и му казах нещо от сорта на "тръгни с нея тогава" и той ми отговори "добре". Кажете, моля ви, защото съм страшно заблудена, това нещо нормално ли е и трябва ли да го търпя, защото ми е трудно да преценя.
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    еми глупаво е наистина
    нз нз

anonymous708973
    Guest
    Откога "хвали" е просташки израз?

Попитай го какво харесва в нея и дали според него е уместно да я влачи със себе си, като идва у вас. Дай му малко време да си поомръзнат, да мине първоначалната еуфория от запознанството им, а през това време му покажи колко ти си по-добра от нея

Мега фен
    Не, дебилно е от негова страна. Най-малкото при такава реакция от твоя страна е редно да ти изясни, че няма намерения към нея и просто й се кефи супер много като човек. Просто го попитай по човешки и си изяснете отношенията, вместо да се дразниш от съмнения, които може да са напълно безпочвени. Ако почнеш със сръдните, цупенето и намеците най-много автогол да си вкараш, а страшно много момичета (по кой знае каква причина) го правят това. Отиваш, питаш и ако поне малко доверие му имаш - занапред си игнорираш съмненията.
    Неуместно е и от негова страна да те игнорира, та аз бих си обрал парцалките като се усетя, че си имам работа с не особено осъзнал се индивид, ама аз съм си аз. Ай успех.

Те се познават от много време. И като го попитам, той ми казва "пак ли започваш с тези простотии" и приключваме разговора... Не е такъв човек, който да седне и да ми обясни как стоят нещата. А и как да си игнорирам съмненията, при положение, че той ходи в къщата на това момиче (без мен) да пие с компанията си?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Най-малкото при такава реакция от твоя страна е редно да ти изясни, че няма намерения към нея и просто й се кефи супер много като човек.
    Къде ги тези мъже дето ще седнат да изясняват... Мечти, мечти...

Авторке, говори с него сериозно. Явно и двамата само си връщате и се дразните взаимно, а ако ще е така, то няма смисъл да имате връзка. В крайна сметка, ако не си вземе поука и пак те игнорира напълно умишлено, бий му шута я.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на sneering
    Той трябва да и бие шута,не тя.
    Пича е доказал вече,че с някой може да се разбира безупречно във всички насоки,а с нея не може.
    Всичко е до това кой до каква степен може да се приобщи към отсрещния и да му направи интересен общия между двамата свят,характерите нищо общо нямат.
    Явно на авторката за година и нещо и липсва именно това и ги слага под общ знаменател,като сходни характери.

bringitonx
    Guest
    Тъпото е,че при положение,че си има приятелка-в случая ти,се занимава с други момичета .. дори да не го показва толкова явно.
    Глупаво е,че те кара да ревнуваш,от тъпото му забиване с въпросното момиче.
    При положение,че сте заедно толкова дълго време,трябва да знае,че ти не си от типа хора,който търпят такива неща.
    Не знам.
    Поговори с него.Обсъдете нещата и виж какво ще се случи.
    а и .. ти споменала ли си му,че даденото момиче не ти е приятно?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    След като се познават отдавна, вероятно все някога ти е разяснил, че не трябва да ревнуваш от нея. И какво имаш предвид под "мъжкарана е"? Защото това изречение ми наби представата, че е момиче, което не слага грим, не си цензурира много псувните, гледа мачове и пие бира. Нормално е тогава, щом имат общи интереси да са приятели. Ако отговаря на моите представи за "мъжкарана", едва ли твоя я възприема като сексуален обект, ама не знам какво имаше предвид.

Мега фен
    Те се познават от много време. И като го попитам, той ми казва "пак ли започваш с тези простотии" и приключваме разговора...
    К'во да ти кажа ... и аз така бих реагирал на негово място. Като не ти изнася отношението му към теб, никой не те задължава да стоиш с него. Мъже бол - намери си някой, който се държи с теб така, както смяташ, че заслужаваш. Успех.

Banned Мега фен
    Не, дебилно е от негова страна. Най-малкото при такава реакция от твоя страна е редно да ти изясни, че няма намерения към нея и просто й се кефи супер много като човек. Просто го попитай по човешки и си изяснете отношенията, вместо да се дразниш от съмнения, които може да са напълно безпочвени. Ако почнеш със сръдните, цупенето и намеците най-много автогол да си вкараш, а страшно много момичета (по кой знае каква причина) го правят това. Отиваш, питаш и ако поне малко доверие му имаш - занапред си игнорираш съмненията.
    Неуместно е и от негова страна да те игнорира, та аз бих си обрал парцалките като се усетя, че си имам работа с не особено осъзнал се индивид, ама аз съм си аз. Ай успех.
    +
    и реакцията на повечето момичета е такава,защото не мислят,когато нещо такова ги издразни и решават да се направят с надеждата,че човека срещу тях ще изтърпи и ще ги успокои... това и става,но 1-2-5 пъти.. ако винаги правиш така,а не разговаряш с него писва и може би и за това реакцията му е такава

Banned Мега фен
    К'во да ти кажа ... и аз така бих реагирал на негово място. Като не ти изнася отношението му към теб, никой не те задължава да стоиш с него. Мъже бол - намери си някой, който се държи с теб така, както смяташ, че заслужаваш. Успех.
    ъх... супер тъпо държание.. и аз бих казала нещо такова ако това става за 15ти път .. обаче ако още от 1вия разговор за това и е казал нещо такова,без никаква друга информация,без едно свястно изречение - извинявай... те за това са двойка,би трябвало да могат да поговорят за всичко .. и какво значи не ти изнася отношението му към теб ? за мен отношение към нея е цялостно т.е. през цялото време.. ако само това му е кусура защо да не опитат да го поправят ? ако хората не се опитваха да говорят с тоя срещу тях,да си оправят проблемите ЗАЕДНО,а всичко се решаваше с ''кой от където е'' нямаше да има една стойностна връзка.. ама една щото колкото и да си говорим 100%партньор не се намира ей така,а с времето се напасвате

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^за подобни глупости винаги съм ненавиждала връзките на "детски" години

хората са приятели от години, ти търсиш обяснение, защо прекарва време с нея...ами, ако и мен, така ме питат всеки път, така ще започна да отговарям

или се научаваш да си говориш с момчето, или го оставяш...ако никоя от алтернативите не ти е окей, го приемаш като нормален човек и спираш да мрънкаш...

ПП по повод на една форумка по-горе - и мен ме имат за мъжкарана, пия бира с момчетата, говоря нормално за всичко с тях, знам правилата на повечето спортове перфектно и някои гледам с удоволствие, но не го бъркай с това, че не слагам грим, или че не изглеждам добре...не слагам почти грим в ежедневието, не слагам високи обувки, но и аз си имам дни, в които си забивам в земята приятелите в момента, когато съм решила да се понаправя...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от bringitonx Виж мнението
    Тъпото е,че при положение,че си има приятелка-в случая ти,се занимава с други момичета .. дори да не го показва толкова явно.
    Глупаво е,че те кара да ревнуваш,от тъпото му забиване с въпросното момиче.
    При положение,че сте заедно толкова дълго време,трябва да знае,че ти не си от типа хора,който търпят такива неща.
    Не знам.
    Поговори с него.Обсъдете нещата и виж какво ще се случи.
    а и .. ти споменала ли си му,че даденото момиче не ти е приятно?
    Какво забиване?! Те са приятели. Той ако е искал да тръгне с това момиче, е щял да го направи отдавна, без да чака авторката да се цупи. Всеки човек си има една половинка на характер, едно краставо магаре със същия аромат ако щете. Не можем да се сърдим, че другия я е намерил. Нямаме право. Още повече, че не вярвам авторката да си няма приятели.
    Да - било е тъпо да я игнорира и да води другата в нейната къща. При това много, но не може да се сърди за такава простотия.

Бил съм в подобна ситуация на приятеля ти - и да, изневерявах на приятелката си, тя разбра, убедих я да правим тройка с второто момиче, след това я зарязах и спрях да се виждам и с другото момиче.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Tъпа си е ситуацията и приятелят ти е тъп с извинение. В пълното си право си да се дразниш,но няма какво друго да направиш,освен да говориш с твоя човек на 4 очи и да му кажеш как се чувстваш.Ходите от доста време,би трябвало да си имате доверие и да сте открити един пред друг.Обясни му какво чувстваш,когато той постъпва така и абсолютно честно го попитай дали има нещо към това момиче.Ако има някакво уважение към теб,ще ти каже истината.После решаваш какво да правиш.

Питах го... Той каза, че няма абсолютно нищо към нея и я приема като приятел (от мъжки пол).
    П.С. Тя наистина не си слага грим, пие бира и гледа футбол. Като се нагримира не е нищо особено, даже на мен ми харесва повече без грим.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa Виж мнението
    Питах го... Той каза, че няма абсолютно нищо към нея и я приема като приятел (от мъжки пол).
    И това по никакъв начин не оправдава, че умишлено те е пренебрегнал.

Пф, сигурно е тъжно за всяка жена да чуе, че някой приятел я възприема само като приятел, че и от мъжки пол...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Banned Мега фен
    ^ съгласна съм .. това е успокоение за напред да не реагираш така и би трябвало наистина да спреш с цупенето,но точно в тая ситуация той е постъпил гадно... сега поговори за самата ситуация и ако те успокои по същия начин,извини се и ти обясни нещо там го разбери и спри със сръдните щото и двамата сте виновни

и да,гадно е.. това,че не си слага често грим не го разбирам... за гледането на мачове и т.н. - до някъде ми е ясно що го причислявате на ''мъжки черти - мъжкарана'' но това с грима не мога... познавам момичета,които ходят без грим доста често и пак изглеждат супер нежни и женствени.. аз също рядко слагам грим... абе малко се отклоних,но пък сега съжалих другото момиче

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Спри да се държиш като тъпа патка като за начало
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Какво означава "тъпа патка" и защо аз да променя държанието си? Мислиш ли, че отношението му, спрямо мен, е нормално ?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    познавам момичета,които ходят без грим доста често и пак изглеждат супер нежни и женствени.. аз също рядко слагам грим... абе малко се отклоних,но пък сега съжалих другото момиче
    Никой не твърди, че момичетата, които не носят често грим са мъжкарани, а че мъжкараните не слагат често грим. Разликата между двете твърдения е огромна. И небето е синьо, ама синьото не е небе. Макар да познавам мъжкарана, която има дори и по-мъжествена походка, а си слага лек грим, но не мисля, че ѝ стой добре на стила на обличане и т.н.

Мега фен Аватара на 102
    Иде ми да те похваля....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си