- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е според вас?
С приятелят ми ходим от година и малко. Взаимоотношенията ни са, меко казано, ненормални. Например: той се заглежда, аз се заглеждам в същото момиче и после го коментираме, или , аз се заглеждам в момче и правя някакъв коментар и приятелят ми се дразни. Вчера решихме да се съберем по отделно с компаниите ни. Ние с моята се бяхме събрали вкъщи, а пък той беше в братовчед си, който ми е съсед (живеем през 1 къща).Та проблема е, че в неговата компания има едно момиче, което не ми е особено приятно. Мъжкарана е. И след като си тръгнаха от братовчед му, дойде вкъщи, обаче викна и въпросното момиче и вместо да седне до мен, седна до нея и започнаха да си лафят (характерите им са много сходни и харесват еднакви неща), а на мен абс. никакво внимание не ми обръщаше, защото искаше да пусне музика, която не се харесва на мен и компанията ми и аз му отказах. И след като си тръгна това момиче, той започна да ми обяснява, че била много открита и незнам си какво, един вид, започна да я хвали ( извинете за просташкия израз ), при което аз се нервирах и му казах нещо от сорта на "тръгни с нея тогава" и той ми отговори "добре". Кажете, моля ви, защото съм страшно заблудена, това нещо нормално ли е и трябва ли да го търпя, защото ми е трудно да преценя.
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите