Много хубави и еднакви по смисъл съвети ! Браво хора !
Нека и аз да кажа: щом сте на по 19се и сте изкарали 2 години това си е сериозно. Аз съм на 23 почти и едвам задържам 2 седмици без базик :о . Тя си ти е казала, че неиска вече да сте заедно с това, че и се живее и наистина сега като иде да учи октомври повярвай ми още 1вия месец ще се е наковала с някой я от мъка по теб я от това, че не го е правила докато е била с теб. Как и да е тоя с който ще се накове няма да и е сериозен или поне така показва практиката. Ще дойде друг с който само ще се гушкат и после 3ти с който пак ще бъдат сериозно колкото с теб. Нали знаеш няма не заменими хора . Гадно ти стана а ? Даа и на мен.
В крайна сметка знаеш как са нещата със сериозните връзки, знаеш много неща за секса, знаеш как да сваляш момичета и знаеш, че отиваш в един шибан голям град пълно с келеши които току що се отделят от мама и тати и незнаят алфи ли да бъдат или кви или пък използвачки и т.н.

Ти си си шефа баце ! Постарай се да не се засичате ако сте в едно населено място и се постарай тя да не знае каде ще идеш да учиш. Бягай си там, излизай си направи добор впечатление в групата ти и ще видиш след време колко ще ти е добре.

И още веднъж съветите по горе са на място