.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Местене в друга гимназия

Здравейте (: Искам да попитам възможно ли от една езикова гимназия да се преместя в друга със същия език? Някой правил ли е това? Осми клас съм.

Да, ако профилът на другата гимназия е същия, даже не би трябвало да има нужда да полагаш приравнителни изпити.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Мисля, че трябва да са обявили свободно място в другата гимназия.

Много ви благодаря за отговорите. Имате ли идея как става самата процедура обаче? Когато говорих с приятелките ми за това, те предположиха, че може биродителите ми трябва да говорят с директора/заместник-директора...?

bigcityprisonx
    Guest
    Да.Родителите ти трябва да говорят с директора на въпросната гимназия.Трябва да се отпишеш от там и да отидеш в гимназия със същия профил,като си носиш документите,за друго не знам.

Супер фен Аватара на scrooper
    Защо искаш да се местиш?
    Аз лично исках да се местя след 8-ми клас, защото не се разбирах със съучениците си. Сега завърших и съм си изключително благодарна, че устисках на същото място.
    always late but worth the wait!

Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Защо искаш да се местиш?
    Аз лично исках да се местя след 8-ми клас, защото не се разбирах със съучениците си. Сега завърших и съм си изключително благодарна, че устисках на същото място.
    По абсолютно същата причина. Познавам доста хора от другото училище и съм приятелка с тях, просто го правя за моето щастие, нивото на гимназиите е кажи речи едно и също. (:

Благодаря ви за помощта!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си