Ох, за пореден път - този приятел си е само приятел и ще си остане такъв. Тъпо ми е и ще ми липсва, но нищо повече. Когато съм с него се чувствам сякаш имам брат близнак. И такива малки неща, но нищо повече, пак казвам. С този приятел сме дупе и гащи, един пилешки мозък, срязан на две и още колкото си щете такива глупости. Имаме един и същ вкус както за музика, така и за малки неща, за жени, за приятели, за забавление. Интересно е, че се познаваме от години насам, но чак сега се преоткрихме. Ще ми липсва много. Разговорите, лигавщините, слушането на музика и такива неща. Колкото и да не вярват хората, има приятелство между момче и момиче. Та аз се събирам основно с момчета, към всичките изпитвам някакви такива подобни чувства! Айде де, не сте ли си намирали никога приятел от другия пол, с който просто да ви е приятно да си прекарвате времето?! Няма да повярвам ако кажете "не".
Гаджето обаче е съвсем друга бира, с него го има онова вътрешно пламъче, което не можеш да изгасиш по никакъв начин. Любовта ми към него е извънземна. Естествено, като всички хора и той е заменим, не го превъзнасям, напротив даже - правя му забележка когато нещо не ми харесва. Просто до момента не съм намерила някой друг, с когото да се чувствам така добре, да се разбираме от един поглед, да хвърчат искри и огньове. Някой, с който освен да се хиля и лигава, да избухвам като Свръхнова и да рева, да съм себе си и да не избяга от обърканите ми мисли и думи. Някой, който освен мен, да обича и странностите и особеностите ми, да ме намира за перфектна с тях и да не иска да ме променя. Нещата с моето момче не са се изчерпали още, има толкова много неща, който да направим заедно. Например не сме пускали хвърчило, не сме си писали писма (да, това ми е една от онези детски мечти, които звучат глупаво за другите), не сме се наобичали един друг още. С него не сме само любовници или само приятели, а нещо следно между двете.
Не искам другия и другия не иска мен като нещо повече от сестра. Направих темата не за да си говорим такива неща, пак казвам, че даже не очаквах и отговори, а напротив - пълен игнор. Темата беше просто да се оплача от това.