.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Микро СИМ ...

Имам iphone4 и изкам да го използвам във България. Телефона е фабрично отключен но ми трябва микро сим. Аз имам нормален размер карта на глобул но немога да я изрежа тъй като чипа е голям. Имам перфоратор но ако пробвам да я изрежа ще се повреди и чипа. Ако отида в Глобул ще могат ли да я сменят със микро сим? Ще ми направят ли проблем че картата не е регистрирана? Картата е предплатена но немога да я регистрирам тъй като съм на 16 ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Моята също беше от големите и като си взех галакси с3-то не можах да я сложа. Отидох в глобул и за 10 минути ми я смениха с малка. Таксата е 7 лева ако си на предплатена, ако си на договор е безплатно.

Как така картата ти не е регистриана? Ако не е регистрирана няма да е активна...

Фен
    До сега, защо не си взел микро сим, още когато го купи, не забеляза ли че ти трябва микро?
    И много странно, как пък не е регистрирана

Мега фен Аватара на Rabalka
    Моята е изрязах по шаблон от нета и стана.На Виваком ми е картата и да чипа е голям, но се реже почти до него.

Когато я закупих вътре имаше шаблон за попълване за регистрация който трябваше да се предаде в глобул. Картата си работеше и реших да не го попълвам затова предполагам, че сега не е регистрирана?

Az iskam da popitam dali moga da si izpolzvam rqzanata karta na normalen telefon ??

Регистрирана е, просто няма име.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си