- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросчее към момчетата
По време на секс кое ви харесва най-много ? Оралнатаа , игратаа или самияя секс ;dd ?
що пА само момчетата :3
Аз ще ги класирам така:
- играТА
- секс
- орален
- друго
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Химията. С яко гадже става як психологически елемент.
НО. Виж големите цици мен са ми слабост... даде силна страна - щот мноо силно ги кефя. >
Обаче ВИНАГИ ми харесва опитното момиче, дето издържа поече от... 2-3-4 часа и има ИСТИНСКИ апетит.
От друга страна ако ме питаш когато не съм правил секс ВСИЧКО ми харесва, хахах - чат ли си?
Мисля, че най-якият секс има "всичко", но за да съм по-точен - има си предистория като приказка, и играчки... като в приказка... ама от 1001 нощ със някой Негър за главен герой >>
О, и анален. Най-якия!!
най обичам да си запаля цигарка след това;d
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Е различно е в някои дни искам да еба като животно, а в други предпочитам само свирка
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ебати въпроса им задаваш много ясно че всичко им харесва![]()
Да и се празня на косата и да и лепне 45 минути докато се опитва да го изчисти..
|DC -Wild#Cat!!♥
Всичко обичам, грубостите най-вече, хахаха.
Мисля че трябва да има от всичко. Първо любовна игра, после орални ласки от двете страни... и после секса който си е най-хубав. Ама трябва да има подготовка и после да се оставите на въображението и различни желания, на пози, темпо, нежно или грубо, вагинален или анален секс ... се тая .. да има секс пък другото в движение се мисли!![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!