.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

ivsei
    Guest

Приятелят ми не се къпе

Здравейте и съжалявам, ако темата не е за тук, но проблемът е сериозен. С приятеля ми не сме от много време заедно, но се разбираме и се чувствам много добре с него. Нямам никакви забележки освен това, че забелязвам, че май не обръща много внимание на хигиената. Къпе се веднъж на три дни. Просто не го смятам за нормално. Ако успея да го убедя ще бъде повече от добре, но не знам как да му кажа. Не мога всеки път да му предлагам да влизаме заедно в банята, за да може той да е изкъпан.
    Моля ви дайте ми някакъв съвет как да му кажа, че трябва да се къпе всеки ден без да го засягам и без да развалям отношенията ни?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Почни и ти да не се къпеш и след време може да му светне.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    ааа стига бе

някак си деликатно точно на тая тема не мога да измисля

+

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    хах да това е отговора!

Супер фен
    Подари му шампоан на някаква по завъртяна марка

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Кажи му:
    -Навремето на село гледахме прасета, много ми напомняш на тях.
    -Да нямате циганска жилка или просто не си се къпал ?
    -Миризмата на тялото ти ми напомня за септичната яма, която копахме вчера.
    -Майка ми пита дали искаш да си отъркаш главата в тигана, че ни е свършило олиото.
    -Само едно нещо ме отвращава повече от миризмата ти и това е кирта по тялото ти.
    n00bs

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Кажи му:
    -Майка ми пита дали искаш да си отъркаш главата в тигана, че ни е свършило олиото.
    -Само едно нещо ме отвращава повече от миризмата ти и това е кирта по тялото ти.
    Хахахахах Якуза уби рибата хахаха

Мега фен Аватара на Chacho
    Хахахахахаха
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

areWeee
    Guest
    Кажи му:
    почваш да ме кефиш

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    А къде пише, че всеки човек трябва да се къпе всеки ден? Не че е вредно, напротив, но ти забелязала ли си примерно, че мирише на лошо или някакви признаци, поради които смяташ, че не се „къпел“?

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    А къде пише, че всеки човек трябва да се къпе всеки ден? Не че е вредно, напротив, но ти забелязала ли си примерно, че мирише на лошо или някакви признаци, поради които смяташ, че не се „къпел“?
    Бе ти в ред ли си ?!
    Естествено, че не е нормално мъж на 24г. да се къпе два пъти в седмицата. Какъвто и тип организъм да си, в тия жеги, физическа работа, разходки, секс и т.н. за 3 дни ще се усмърдиш, ами не!

Плюс тва, не искам да си помислям за немит и сиренясал, както се вика, мъжки полов орган. Сори, ама такава ми е асоциацията.

Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Плюс тва, не искам да си помислям за немит и сиренясал, както се вика, мъжки полов орган. Сори, ама такава ми е асоциацията.
    Най-гадното е, че това беше и моята първа асоциация.. Много кофти проблем, определено. Имах едно гадже, което си поддържаше хигиена, но имаше случаи, в които когато е изморен си спестяваше ходенето за душ и това, което направих беше да му кажа в прав текст, че е мръсен и преди да си легнем да отиде да се изкъпе. Имаше положителен ефект. Не знам вие дали сте толкова откровени един към друг, но трябва да намериш начин не просто да му намекнеш, а да му го кажеш.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Бе ти в ред ли си ?!
    Естествено, че не е нормално мъж на 24г. да се къпе два пъти в седмицата. Какъвто и тип организъм да си, в тия жеги, физическа работа, разходки, секс и т.н. за 3 дни ще се усмърдиш, ами не!

Може момчето само х*я си да мие, откъде знаеш…

Иначе големи жеги са, в момента при мен е 50+ градуса и съм пуснал 10 климатика и 20 вентилатора.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    просто му кажи, ако се обиди няма да има основание
    предполагам ще се засрами и ще се промени, надявам се де :Д

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Всъщност проблемът с хигиената е доста разпространен и то лошото е, че се среща много често сред млади хора...
    Друг е въпроса, че това би могло да доведе до разрив в отношенията ви. Не смятам, че е маловажно, защото ти самата изтъкваш проблема като "сериозен". Дори и да му намекнеш за какво става въпрос, вероятността да ти се обиди е огромен, освен ако не е някакъв особен тип непукист. От там е възможно да се появят проблеми между вас...
    Другото което е, че трудно би могла да го промениш. Щом той си е възпитан по този начин, просто няма шанс да се осъзнае, бъди сигурна в това. Хигиената за всеки отделен човек има различни измерения. За тебе един човек може да е чистоплътен ако се къпе по 3 пъти на ден, а за твоя приятел това да означава веднъж на три дни. Надявам се, че ме разбра.
    Ако смяташ, че това ще ти пречи и че ще ти бъде трудно, по-добре скъсай с него докато е време.

ivsei
    Guest
    Не съм казала, че мирише Трябва ли да мирише, че да разбера, че не се е изкъпал?
    Искам просто съвет как да му го кажа без да се обижда и нещата просто да се оправят..

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Аеее... поече Витамин Д идва с по-малко къпане.
    Кажи му да пробва студен душ или Контрастен - може да му ХАРЕСА самият душ и ДИИИИИНГ - you both win!!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Mitizaro Виж мнението
    Аеее... поече Витамин Д идва с по-малко къпане.
    Кажи му да пробва студен душ или Контрастен - може да му ХАРЕСА самият душ и ДИИИИИНГ - you both win!!
    ко каза, ко?

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ко каза, ко?
    google.com - сериозно, кое не разбра? Витамин D? Слънце? ДИИИНГ? Дииинг = звънец; светване; "хоп"

Кажи му в прав текст, без да се срамуваш, че трябва да си взима душ по-често, което е средно 10 минути работа, ако не всеки ден ( както аз лично правя ) то през ден.

Хигиената говори много за личността на един човек.

ivsei
    Guest
    И аз съм си мислела да му го кажа, но в момента, в който започвам да говоря за това се спирам, защото не мога... На мен ми е неудобно, смятам че той ще се почувства 5 пъти по-неудобно..

Ако не му кажеш, само ще се натоварваш вътрешно и ще избие на някъде евентуално. По-добре да му кажеш и да минете този период сега. Проблемите се решават с говорене, колкото и да е неудобна темата. А тази не е от неудобните. Давай смело.

На колко е години?

ivsei
    Guest
    Да, ще опитам да поговоря с него.Иначе е на 24..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си