- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми не се къпе
Цял чаршаф за това как някой се къпал и по колко пъти и с какво. Малиииии.
Да беше вмъкнал описания на някои интимни действия и щеше да мине за еротична историйка със заглавие "Под душа".
Сиренето от врат е на мода всяко лято.![]()
Welcome to the Jungle...
Поливай го с веро и вода докато спи.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
http://prodavalnik.com/namalenie-7-t...fekt-i19463359 накарай го да приема къпането като забавление
Започни да му говориш за някой друг/а твой познат/а дето не се къпе и ще се усети (надявам се).
А ти как разбра, че не се е къпал (просто ми е интересно)- мирише ли, кир ли има?
Или сядаш с него и отваряш деликатно темата.
Или продължавате заедно да влизате.
Щом не мирише момчето може би е решило, че ще пести вода. Ти се равдай, че не мирише. Казваш сериозен проблем...Аз си мислих, че това ти е проблема.
"... ако има пари и през ден че се къпеме"извинявай,ама не се сдържах.мисля ,че щом си се хванала с такъв човек сама си си виновна .не знам какво те е привлякло в него .
ААААААААААААХАААААААААХАХ АХАХ тва беше добре казано![]()
стига бе, едва ли миризмата му е толкова лоша. аз си падам по изпотени от работа или тренировка мъже.
Като не мерише, какъв ти е проблема, че не схващам?
чекай малко веднъж на 2-3 дена е ти кво искаш всеки ден ей водата ще свърши някой ден аз едва веднъж седимично се къпя а ти през ден ехее
Ей при всеки е различно има си хора, които се потят, но не им мирише потта(даже и такива с адски много влакна под мишниците), не им миришат краката(нищо че се хванати за гъза), не им се омазняват косите ала бала и могат да си се къпят веднъж седмично. Има такива с по специфичен аромат, които и по 10 пъти на ден да се къпят нема да могат да измият смрада. И според мен не е нормално да се къпе човек толкова рядко особено през летния сезон няма как тоя трябва да не извършва никакво движение и да буа цел ден климатик у него ако е некъв мизерник и не работи или пък е да речем от вкъщи в колата с климатика от колата в някой офис с климатик и няма как да се поти толкова. Абе караш директно няма какво да увърташ да не кажа, че тоя и сам трябва да се досеща, но пък никъде на виждам да се споменава смрад така че не разбирам и къв е проблема като цяло?