- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчетата и прашките.
Здравейте момичета и момчета. Интересно ми е какво мислите за момчетата, които носят прашки. Въпросът ми се зароди след като на плажа видях един човек да се пече по прашки, а и отделно това и моя приятел носи и казва, че са му удобни. Дали това, че прашките не са за мъжете е някаква табу? Аз лично не виждам нищо лошо в това, защото и прашките са бельо както всяко останало, а и също така щом са им удобни защо да не ги носят? Примерно на моя приятел му е неудобно, даже вероятно го е и срам да каже на познатите си, че носи, за да не го помислят за педал. Интересно ми е вие какво мислите по този въпрос.
Да си носи квото си иска. Не ме бърка,сигурно ще ми е малко смешно, да видя мъжото по прашки,ама щом него го кефи...
maDamn
И на мен не ми харесва![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Преди 6-7 години беше много модерно мъжете да носят прашки ,отивах на дискотека и момчетата се събличаха да си покажат прашките хаха иначе според мен това е за жените ,не за мъжете ..
Предпочитам мъж с боксерки , пред мъж със слипове или прашка. ;дд
Без гащи фтв!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ъммм не ми харесва,би ми станало дори смешно
не ми е мъжествено ...
пффф не ми харесва даже ми става малко смешно като си представя мъж с прашки![]()
мъж с прашки хахаха, направо мъжко жиголо аахаах
Не ме кефи,дори мисълта за мъж по прашки.
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Първо коламаската, после гласенето с часове, а сега и прашките!Мъжете в днешно време ни посягат на най-ценното. Скоро освен ние да носим боксерки до колената
По-добре стоят на жените
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
По скоро свиня ще влезе в джамия отколкото да сложа такова нещо.
еххх боже.. сега прашки искате да носите ... после ш искате и да ви ебат в гъза![]()
![]()
![]()
Навън без боксерки или слипове е кофти. В нас дори когато приятелката е в нас се разкарвам гол (особено в тия горещини). Не знам защо, но до сега всички мои приятелки съм ги превръщал в нудисти (като сме си в къщи). Ако природата искаше да седим облечени, щяхме да се раждаме с дрехи. Хем така свикваме с телата си, хем и по бързо се стига до секс като ни се прииска.