.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

Разбирам теДа ти кажа не е точно така .Смисъл ако човек не се е къпал от бая реме трябва не само да си полее ами да търка и то сериозно защото целият ще е кир мръсен а не просто да се блакне .Човек който всеки ден или през няколко дни е в банята не е нужно да се търка като обезумял защото ще си е чист и си му е достатъчно да се изполее да ползва душ гел или шампоан за аромат.А и някои хора не може всеки ден да се къпят просто ме изумявате хора.Сигурно въртите огромни сметки за вода аз се взимах душ всеки ден по два пъкти и баща ми побесняваше след това душ всеки ден един път.И правете разлика между душ и цялостно къпане като влизате в банята всеки ден да си миете и главата хич не е полезно това и права е потребителката че хич не е полезно всеки ден да се ъпе като излизаш като се прибереш ие друго нещо но да си стоиш вкъщи и да ти гони манията че си мръсен и по три пъти на ден да влизаш е странно.Аз като си взимам душ като съм си чист ате леко съм се изпотила ами ползвнах душ гел но вече не ползвам тъй като чувствам че кожата ми се омазнява от него на някои места и само се търкам когато е нужно и вода това е интимните части с някои специални козметики може да използваге и тва е.Човек понякога изпада в някви дупки и сериозно се занамарява хваща го мързела и затова така да се получава.Може пирятелят ти да е в такова състояние ии да си е по пестелив човек наистина поговори с него разговарйте на тази тема относно къпането какво му е мнението и така.И аз съм изпадала в такива моменти и се ядосвам двете крайности са един път изпадам в някви периоди и край след като се съвзема айде вманеячявам се не е истина пък брат ми е катострофално. klimatronik за шампоаните не съм монго съгласна индивудуално си е.аз ползвам тео шампоаните не са скъпи но съм доволна косата ми не се омазньва а като по-малка като порзвах известна марка майко мила главите на цялата рода се напълни с пърхот така че не винаги скъпотата е гаранция са качество.Вярно имам два дурги шампоани които са по скъпички и съм доволна мисля че и начина по който си миеш косата също е важен .И да вметна не трябва косата да се мие всеки ден през два три дни защото ще се изтощи и ще прелича на нищо.Относно това което каза че косата ти пада човече говоря по спеиално за момичета с дълги коси на тях ще им падне косата ако не си решат косата всеки ден а си оставят примерно седмица че и повече косата нерешана.
    П.п Извинявам се граматическите и правописни грешки бързам.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Brook Виж мнението
    ...
    Блакнах ис рацете макло ас.

То освен грешките, нямаше кой знае кво да се види в тва мнение.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Блакнах ис рацете макло ас.
    Ни моааа! Тая тема е яка като оная за намерения заровен кашкавал. Че и двете понамирисват.
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Тая тема е яка като оная за намерения заровен кашкавал. Че и двете понамирисват.

О, НЕЕЕЕ.... *реве от смях*

ЕДИТ:
    Цитирай Първоначално написано от kr373n Виж мнението
    Вземи и кондуми, за следващия път
    пахахахахахаахаха ще почина от смях в тоя форум
    Последно редактирано от ParadOx : 06-15-2013 на 21:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си