- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- zamuda.net или zamunda.se
Кой от двата сайта използвате? На мен zamunda.net не ми се отваря, отваря ми се само zamunda.se. Някои ми казват, че замунда.нет е хакнат и вече се тегли от замунда.се, други пък ми казват, че замунда.се е пълен с вируси и на тях им се отваря замунда.нет и си го ползват. Какво е вашето мнение?
А на мен .се ми правеше 2 дни проблеми, сега са го оправили. Предпочитам го пред .нет
Абе и от двете можете да си сваляте торенти, какво значение има?
аз влизам в ".se" иначе.
Каква е разликата м/у двата?
Предпочитам NET, защото поне имат някакво развитие - нови каталози, търсене по описание, име на актьор и т.н. Zamunda.SE (уж оригиналната замунда) са се закотвили на едно ниво от години и не са мръднали.
Женско съм! Пикая клекнала...
Ползвам .СЕ , но ако нещо няма сийд, а в .Нет има , го свалям от .нет.
Каква е разликата да попитам ?
Дори не знаех ,че има СЕ
Ползвам НЕТ.
.net, щото .se са старите калъфи, които поради щастливи стечения на обстоятелствата се бяха превърнали в най-големия сайт и бяха решили, че моат да си прават квото си искат с потребителите (банове за тема в грешен раздел, наказание, щото си си позволил да спориш с жената на един от администраторите...)
Точно така трябва да се прави..
Знаеш ли какво ще стане, ако оставят пуберите да си правят каквото знаят.
съгласен съм, че трябва да има контрол
обаче сори, да ми изтрият акаунта, щото темата е в грешен раздел...
и после регистрациите са отворени веднъж на 3 месеца
.NET
по принцип се и как да няма развитие, има нов каталог, явно има, а и там са старите хора които качват, както и това, че мн сайтове за превеждане казаха, че няма да првеждат неща от нет, макар че те се препокриват
иначе админите преди бяха стабилно комплексирани, аз изказвам мнението си по даден филм и някакъв админ ми се вкл и почва да ми вика, че не му пукало за мнението ми, не че и аз му останах длъжен
n00bs
Не знам дали има разлика, но срещам противоречиви мнения, че в някой от двата имало много вируси. Аз преди използвах НЕТ, само че откакто го бяха блокирали по едно време не мога да го отворя с нито един браузър.
СЕ тая ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
.se, защото не си падам по идиоти решили да превземат някой сайт само защото са имали привилегията да го администрират, ако ще и създателите на сайта да са калъфи.
Иначе не знам какво е ставало из коментарите, но като знам тийновете какви са, не се учудвам че е имало банове и такива неща. Понякога си трябва контрол.
Нещо пак са бъгнали сайта, не иска да се отваря. Ако някой знае нещо да пише.
.se пак не се отваря, даже и не ми изписва онова съобщение. Meh, явно днес ще тегля от tpb.
Аз като виден Бай Ганьо ползвам и двата и подбирам кой има повече сийд. И двата ми работят.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
zamunda.net винаги него съм си ползвала и с друго не съм свикнала да работя просто.
zamunda.net - оттам един администратор ''превзе'' така да кажем целия сайт сменяйки паролите и ограничаване на достъпа до другите администратори. В писмото пишеше че другите администратори ( оргиналните уж ) правят .SE но хора като гледам zamunda.net има повече напредък откакто тоя ''хакер'' ги ''прееба''. Така че , ако ви отваря и двата няма проблем , ацц-то ви бачка и на двата сайта , просто .NET ми изглежда по-хубава. Даже ми дигнаха рейта от 0.125 на 1.000 защото съм бил клиент вече 5/6 години ( това стана след като ''превзеха'' .net и създадоха .se )