- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- zamuda.net или zamunda.se
Мии.. и от двете тегля ;д дето ми падне, но в SE доста от торентите нямат сийдъри, за това по-често NET.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Това с хакването на профили и аз го видях някъде, но ми е трудно да си обясня тая логика. За тези които държат сайта данните са си при тях, няма нужда да хакват нещо което вече имат. Пък и какво има да ти хакват на теб и на още хиляди потребители, това е ненормално, та това е сайт в който всеки само тегли и нищо не дава.
Извинявам се за тъпия въпрос,но какво е това сийд/сийдове? И съответно пийъри? Влияе ли броят им в даден торент и ако да как?
И двете ми отварят, затова си ползвам и двете... не ме вълнува особено кой кого е хакнал, кой как се е държал, кой за какво е банвал.. важното е да си тегля торентите, те ако искат да се избият.
Разликата е, че едната се води крадена и в момента все още има повече активност и сийд
Уж различни, а базата от данни и на ".нет" и на ".се" е еднаква.
Пример: Ако в ".нет" станеш ъплоудер, и в ".се" ще имаш тези права.
Приятелю,мога да си изградя собствено мнение и по принцип така и правя и си държа на него.Но тук става въпрос за 1 прост сайт,от друга страна има същият такъв с малко по-различно име.Дали ще вляза в единия,дали в другия все едно и също,просто не искам да рискувам![]()
От .нет, защото в .се на повечето торенти има по един-двама сийдъри
.СЕ се опитаха да продадат личните данни на потребителите си, затова стана целия "скандал". Ползвам .НЕТ
Предпочитам .се Не ми харесва идеята за много каталози.Всичко, което го има в .нет го има и в .се Разликата е само в каталозите и дигнатите рейтинги. Освен това всичко относно игри, което го има в .нет се сваля от .се и се качва там.![]()
Мен обаче ако питате си сваляйте краковете от пайрътбей ;дд
Отварят ми се и двете, и ползвам и двете.
Където има повече сийд, отивам там.