- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Bank$
ем тъй е като сте невежи и не знаете за DELIRIUM и сте PLESHIVI IZPLQSKANI SARMI TAKIVA
btw ..
яяяяяяяяяяя си еби путката маина бе педераст
6о не ютиде6 и не се натра6ка6 от смях като гледа6 маика ти как си брасне путката 4ерна кадрава мрасна неподмивана изгнила.
и ако некои ден ти намеря мамата 6те я 4укам до неознаваемост.
а тебе 6те те накарам да направи6 толкова свирки на админа колкото дена ме накайе.а ся искам да ме накайе за некаде около 2-3 години за да ти се протрие устата от свирки и феру6атки.
дано ти умре кравата от спин на вимето.
а ти да пла46 на трупа и и да вика6 еееееееееееееее умре ми вибратора.
ААААААААА
и забравих да ти кайа.ако някои ти кайе 4е си грозен тап и с леко наклонение кам другия пол поверваи му.
А И ЗНАЕ6 ЛИ 4Е МАИКА ТИ СЕ Ебе ЗА КАРТИНКИ ОТ ДАВКИ ТУРБО И ТЕ ИЗХРАНВА С ТЯХ.
А БА6ТА ТИ ЦЯЛ ЙИвоТ кЕнЕФИ Е 4ИСТИЛ И С ЛАИНА СЕ Е ХРАНИЛ ЗА ДА МОЙЕ ДА ТЕ ИЖрАни С КЕБАБ4ЕТА.
А ТИ КАТО ТАп си сИ ГИ НАВИРАЛ В ГАЗА ДА ТИ ЕбА МАИКАТА УМО ПОмра4ЕНА.
АКО БА6ТАТИ знаЕ6Е 4Е 6ТЕ сЕ РОДИ6 такАВ ТАП 6ТЕ6Е ДА СЕ ИЗХвАРЛИ В МИВКАТА А МАИКАТИ ДА АБОРТИРА В 1-вия МЕСЕЦ.
А И бЕЗ ТОва сИ СИ ПРЕКАРАЛ ПОЛОВинАТА ЙИВОТ В КОВиОС.И сЯ СИ ОХЛИОВ КРАВОдаРИТЕЛ.
ТЕБЕ САУ4ЕНИЦИТЕ СА ТЕ ВИКАЛИ НА ХИЙА ЗА ДА ТИ СЕ СМЕЯТ И ДА ИМ ПРАВИ6 СВиРКИ ВЕ кАВАЛ.
И ТИ СИ СЕ КЕФИл нА СПЕРМАТА КАТО ТИ ВЛиЗА В НОСА ТИ ЕБА МАМАТА СКАПАНА.
СЯ КАТО мЕ ДоклАДВА6 6ТИ ЕБА МАМАТА КАКТО И НА АдМИНИТЕ КОИТО ЦЯЛ йивОТ СЕ КЕФЯТ И нАКАЗвАТ
Толкова си оригинален 4е има6 кайеството като турски анцуг.
Posted via abv.bg/lat2cyr за шматките
Секс в Хаити, френски кибрити
хаха момиченцето харесва момченцето![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
дори няма желаещи да отделят от времето и част от мисловата си способност да прочетат и осмислят тая тъпотия.