.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53

Hybrid View

^ Можеш да грабнеш човек, само като ти прочете изречението "Ма какво му пука на човека ве?".
    Личи си, че нищо не знаеш за Франция, хахахаха.
    Няма да изпадам в някакви спорове, просто е смешно да говориш за французите, като не знаеш нищо за тях, но както и да е.

P.S. Споко да не знам немски. (:

P.S.2 Липсата ти на база на сравнение между двата езика прави отговора ти още повече неаргументиран.

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    ^ Можеш да грабнеш човек, само като ти прочете изречението "Ма какво му пука на човека ве?".
    Личи си, че нищо не знаеш за Франция, хахахаха.
    Няма да изпадам в някакви спорове, просто е смешно да говориш за французите, като не знаеш нищо за тях, но както и да е.

P.S. Споко да не знам немски. (:

P.S.2 Липсата ти на база на сравнение между двата езика прави отговора ти още повече неаргументиран.
    Вече посочих, че аз (за разлика от теб) ИМАМ база за сравнение, защото съм бил и в двете държави и съм учил и двата езика - макар единия повече от другия.

Между другото даже не мога да разбера какво искаш да кажеш с "Споко да не знам немски". За запетаи да си чувал? Личи си колко си запознат с българския, да не говорим за други езици

Не съм знаел нищо за Франция - ами, късмет с доказването на това

Цитирай Първоначално написано от Nonetheless Виж мнението
    Вече посочих, че аз (за разлика от теб) ИМАМ база за сравнение, защото съм бил и в двете държави и съм учил и двата езика - макар единия повече от другия.

Между другото даже не мога да разбера какво искаш да кажеш с "Споко да не знам немски". За запетаи да си чувал? Личи си колко си запознат с българския, да не говорим за други езици

Не съм знаел нищо за Франция - ами, късмет с доказването на това
    Когато започнеш да се аргументираш, вероятно тогава ще започна да споря с теб. Смятай колко си ограничен, ахахахах.

Успех, все пак. (:

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си