- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Средна заплата
Тези приятели и роднини 90% ще са семейни , вече сериозни хора
абе ясно е,че друга песен ще запееш;Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Външния дълг на САЩ е около 16-17 трилиона. Другото което е, никой няма да позволи държавата им да фалира. Живота навсякъде е така, както ти си го направиш.
n00bs
http://www.debtdeflation.com/blogs/2...flation-begun/
П.П виж 4-та графика
я ми кажи какво е GDP, без гугъл ?
n00bs
Значи единия път казваш 60 от да си правиш вятър на устата, а другия път с проверка в гугъл ми казваш 17 ?
n00bs
А що се отнася до дълга на САЩ е почти 17 трилиона или по горе долу 60-70 000$ на човек от който ако не ме лъже паметта 50 000 000 живеят в мизерия
И какво искаш да ми кажеш с 4тата графика ? Как тя ми казва, че дълга на САЩ е 60 трилиона ?
n00bs
Не говорех за дълга, а цифрата на дълга я обърках с нещо друго
Едит: Намерих с какво го обърках http://www.usdebtclock.org/ USA total debt
Последно редактирано от Bank$ : 06-10-2013 на 11:26
На мен ми е ясно откъде гледа, просто даже не преписва вярно.
n00bs
примерни числа между 15-17 трилиона и 60 трилиона, разликата е над 3 пъти
минал си и покрай basic нещата, тука никой не е специалист относно въпросите свързани с икономиката на САЩ
ама всеки достатъчно умен, би се въздържал от коментар по теми, които не разбира
n00bs
Да човек, аз стоя по цял ден във форума за да си избивам комплексите върху хора които казват едно, после го отричат, след това казват че са се объркали.
n00bs
Браво, но е хубаво да се разходиш малко и на вън.
Не исках да кажа да излезеш на вънка, ами в чужбина, че да разгледаш как е и после да преценяваш къде е по-хубаво ...
Ми то кво да спориш, като и ти знаеш, че говориш глупости![]()
Mоля, моляя за цени изобщо да не чувам.Аз като видях хората в Лондон как си живеят направо се хванах за главата. Храната им толкова евтина. Ще дам пример с плодовете и зеленчуците. Там няма такова нещо като сезонен плод, който дори и да намериш зимата ще е 10000 лв килограма. Там всичкото им е кажи-речи стотинки. А за заплатите няма какво да коментирам просто