- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Средна заплата
С това ти изказване ми се иска да те напсувам едно хубаво, защото простотията ти е плашеща . Ако там беше толкова скъпо за тях - щеше всички да си броят стотинките и да се притесняват дали ще им стигне за хляб .... Да нямат скъпи коли и да не ги карат без да се замислят за разходи по горивото ..
А мен това какво ме интересува,че било скъпо за българина там? Ако смяташ да живееш там с българска заплата - твой проблем.. А за скъпите коли и само дете може да прецени къде карат по-хубави. Че половината от българските коли - там ги дават за старо желязо. Ае , не смятам повече да споря ..
Ми то кво да спориш, като и ти знаеш, че говориш глупости![]()
Mоля, моляя за цени изобщо да не чувам.Аз като видях хората в Лондон как си живеят направо се хванах за главата. Храната им толкова евтина. Ще дам пример с плодовете и зеленчуците. Там няма такова нещо като сезонен плод, който дори и да намериш зимата ще е 10000 лв килограма. Там всичкото им е кажи-речи стотинки. А за заплатите няма какво да коментирам просто
Не спорете а се псувайте айде Варна айде Пловдив !!!!
М да, повечето неща са така. Иначе супермаркетите им бълват от полуфабрикати и готови храни за фурната, които те масово консумират и мога да ви кажа,че са отвратителни:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
оо то тука за тях не е така ( девил) и така трябва да е, трябва да ги обираме на макс. В Свети Влас надолу из комплексите на Диневи съм виждала кафе машина с кафе за 8 лв , как е :Д
Лятото ще изваждаме, машините за туризъм.![]()
ами там специално цените са същит горе -долу като нашите,но в паундове;Д
Може. В Будапеща ме ожулиха 500 форинта? за чийзбургер, картофки и кола![]()
ъм това не са ли 3 и нещо?:Д
ИИ на летището в София 4 лева кафето.
К'о се джафкате изобщо ? Заплатите тука са почти окей спрямо цените - поне в София, де. Ама пенсионерите на какви смешни суми преживяват просто е обидно ...