- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснително ...
Здравейте. С приятеля ми правим редовен секс, но всеки път при проникването ме боли адски много, не знам на какво се дължи отпусната съм, той е супер старателен, преди секс бърка с пръсти няма проблем, но в момента, в който ми го вкарва изпитвам нереална болка. Случвало ли се е и на някой от вас и какво ще ме посъветвате?
Surcet0 mi.. izr0nen0.. 0tr0wen0 smali se bawn0 den p0 den.. n0 w neg0 wse te imaaa.. Otrichah te ubiwah te,n0 s wremet0 prewyrnah te w chast 0t men-Nai loshaaa.. Nai liubima..
Ако те боли само в началото, няма за какво да се притесняваш, нормално е.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
и на мен ми се е случвало не е обезпокоително
На мен ми се е случвало също,възможно е проблемът да е в размера например,пробвайте с повече овлажняване и предигра.
Ами ще те посъветвам да използвате лубрикант, в случай, че болката е предизвикана от липсата на достатъчно навлажняване, както е в повечето случаи. Казваш, че си отпусната, но понякога дори и да се чувстваш отпусната и мислиш по време на секс, може да се стягаш несъзнателно. Аз лично най-добре се отпускам с масаж и дълга любовна предигра, не само с пръсти. За да е още по-хубаво можеш да използваш и масажно олио, обикновено са с много приятен аромат. А иначе причината най-вероятно е поради това, че си по-тясна или приятелят ти е доста надарен![]()
Да не е надарен и затова да ви трябва лубрикант?
Може да ти се случва ако си суха. Играйте си повече или си купете лубрикант.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нормално е.
И при мен беше така преди, но в един момент болката изчезна.
И аз съм така. Уж не съм суха, но като прониква първите 20-30 сек. все едно съм все още девствена..
Повече плюнка хйххаахах
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you