Първоначално написано от RagioL Ето ти хронологията. Pussy ass много сте смели всичките хахаха А това ти е от рибаря: Първоначално написано от Fisherman Какъв си жалкар още малко ще клекнеш лайната да си кльопаш само женските да ти обърнат внимание
Последно редактирано от Bank$ : 06-12-2013 на 18:12
Първоначално написано от Bank$ Pussy ass много сте смели всичките хахаха А това ти е от рибаря: Фурнаджийската лопата пак се обърна. Явно рибаря ти пуска аванта.
Първоначално написано от RagioL Фурнаджийската лопата пак се обърна. Явно рибаря ти пуска аванта. Чакай бяхме се "обединили" срещу селяните от Варна, ама това далеч не означава, че ще спра с diss-a
Последно редактирано от Bank$ : 06-12-2013 на 18:22
Първоначално написано от Bank$ Чакай бяхме се "обединили" срещо селяните от Варна, ама това далеч не означава, че ще спра с diss-a именно селяните срещО що не
Първоначално написано от CupcakeKitty именно селяните срещО що не Упс моя грешка
Първоначално написано от Bank$ Упс моя грешка Ясна ли ти думата манталитет? А култура?
Първоначално написано от RagioL Ясна ли ти думата манталитет? А култура? Ами мисля, че да все пак съм от София и ние употребяваме тези сложни думи
Първоначално написано от Bank$ Чакай бяхме се "обединили" срещо селяните от Варна, ама това далеч не означава, че ще спра с diss-a Момичето ми звучи по разумно от теб така че се спасявай сам.
Първоначално написано от RagioL Момичето ми звучи по разумно от теб така че се спасявай сам. Оффф дори не ти говоря за Котенцето ама като гледам само тя ти е в главата говорех ти за другите селяни като тоя tireheb
Първоначално написано от Bank$ Оффф дори не ти говоря за Котенцето ама като гледам само тя ти е в главата говорех ти за другите селяни като тоя tireheb Пак вкарваш филми нали ти беше влюбения.
Първоначално написано от RagioL Пак вкарваш филми нали ти беше влюбения. ... Ама ми се случи нещастието да я чуя как говори хахахха
Правила