.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Мега фен
    Град
    <3

Какво ще направите, ако..

..сте вегетарианци и ви кажат:

Ако не изядеш това мъртво пиле, ще заколим още едно!

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Предполагам, че ще изям мъртвото.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    и без това ще умре, а и пилетата са вкусни
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Предполагам, че ще изям мъртвото.
    дори ако си вегетарианец от 10 години? (примерно)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на RagioL
    Вегетарианка ли си?

Дори и да не бях пак нямаше да го изям, егати гнусотията сурово пиле, ако е сурово, де, ама и да не беше много трудно ще изям цяло пиле сама. Нали все ще се намери кой да изяде другото к`во толкова?
    Последно редактирано от SlowDown : 06-09-2013 на 18:44

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Вегетарианците са смотани мазохисти. Иначе няма да изям мъртвото, не ми пука

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    дори ако си вегетарианец от 10 години? (примерно)
    Не съм сигурна, че наистина мога да видя ситуацията от гледната точка на вегетарианец, тъй като ям месо. Но единствената вегетарианка, която познавам спря да яде месо, защото не й харесваше мисълта да се убиват животни за храна. Ако не ядеш месо от любов към животните, не е ли по - логично веднъж да нарушиш принципа си, за да защитиш едно?

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Не съм сигурна, че наистина мога да видя ситуацията от гледната точка на вегетарианец, тъй като ям месо. Но единствената вегетарианка, която познавам спря да яде месо, защото не й харесваше мисълта да се убиват животни за храна. Ако не ядеш месо от любов към животните, не е ли по - логично веднъж да нарушиш принципа си, за да защитиш едно?
    Животните така или иначе ще ги убият за храна (в повечето случаи седят разфасовани по витрините). Това, че тя ще мъчи и няма да ги яде, си е чиста проба олигофренизъм.

Не съм тръгнала да защитавам вегетарианците, опитвам се да отговоря на зададения въпрос. Всеки сам си прави избор какво да яде или не. Като не искат да ядат месо, да не ядат - не ми пречат. Само да не ме съдят, като аз го правя. Това не понасям в някои вегетарианци - ако ядеш месо си някакъв дзвер, дето трябва да го затворят.

Мега фен
    Не съм тръгнала да защитавам вегетарианците, опитвам се да отговоря на зададения въпрос. Всеки сам си прави избор какво да яде или не. Като не искат да ядат месо, да не ядат - не ми пречат. Само да не ме съдят, като аз го правя. Това не понасям в някои вегетарианци - ако ядеш месо си някакъв дзвер, дето трябва да го затворят.
    Ами ти би ли гледала в някоя ферма как колят бавно и мъчително животните, как ги отглеждат и тнт?
    И когато видиш това, но възкликнеш колко лошо било - тогава ще станеш нахална и мазна, за това ,че ядеш месо, но не можеш да гледаш убийството..

Мега фен

Така както си дала примера с удивителна на края -- ами ще си изядат боя.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    аз обмислям скоро да стана вегетарианка, предполагам няма да изям пилето..

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ами ти би ли гледала в някоя ферма как колят бавно и мъчително животните, как ги отглеждат и тнт?
    И когато видиш това, но възкликнеш колко лошо било - тогава ще станеш нахална и мазна, за това ,че ядеш месо, но не можеш да гледаш убийството..
    Гледах документален филм за това преди време, още съм способна да ям месо. Айде да забраним и на лъвовете да ядат месо, много е брутално. Всеки нека си живее както си иска, стига да не пречи на живота на другите. Направила съм съзнателния избор да ям месо и това е. Нямам против някой да ме убеждава със силни аргументи, но това да си завираш убежденията в нечие гърло не ми харесва.

Мега фен
    Гледах документален филм за това преди време, още съм способна да ям месо. Айде да забраним и на лъвовете да ядат месо, много е брутално. Всеки нека си живее както си иска, стига да не пречи на живота на другите. Направила съм съзнателния избор да ям месо и това е. Нямам против някой да ме убеждава със силни аргументи, но това да си завираш убежденията в нечие гърло не ми харесва.
    хахахха Какви филми ? Питам те! Би ли заколила ти прасето? Или въобще можеш ли да гледаш как го колят пред теб , на живо? Обаче ядеш месо? Това е мазното. И още по насрано става, когато някоя пикла ,когато види убийство на животно започва да квичи и цвили колко гадно било това, а на другия ден нагъва суджуци

Не съм цвилила, нито квичала, защото бях много наясно, че това, което ще видя няма да е хубаво. Ние да не би да не сме животни? Да не би неандерталците да са го карали на диви растения? Айде като си такъв невероятен защитник, спри да ядеш яйца, че това са неродени пиленца. Изхвърли и сиренето и кашкавала, кравите живеят в нехуманни условия. Лепило и желатин да не си докоснал, прави се от костите на коне, прасета и други животни. Изхвърли си и кожените дрехи и обувки, ако имаш такива. Никакви найлонови торбички за теб, че в тях има мас. Спри да си миеш зъбите и косата, в пастата за зъби и шампоаните има екстракти, които се взимат от животни. За омекотител забрави. И ако видиш, че приятелката ти носи грим направо я зарежи, че много фирми тестват върху животни и тя може да си е купила нещо от тях. Вместо да се опитваш да ме убедиш по някакъв интелигентен начин, си мислиш, че да ме наречеш пикла и да се опиташ да ме накараш да изпитам срам, ще се променя? Късмет тогава.
    Последно редактирано от cartwheelzombie : 06-09-2013 на 20:29

Мега фен
    хХАхахихихи. Явно или не схващаш какво искам да ти кажа, или се опитваш по всички възможни начини да извъртиш темата..
    Е, сорри не успя . Сега ще ти кажа, че не съм никакъв ,,невероятен защитник'' , нито някога съм бил вегетарианец, ами дори скоро ще започвам ловните курсове ( Да, ходя на лов от малък)
    Та все пак , да повторя , че дори да потретя - не можеш сама да убиеш прасето , защото ти става лошо и ти е жал, но някой друг,когато свърши черната работа вместо теб - ти ядеш , нали? Прав ли съм? А примерът ми с квичащите пикли не беше отправен към теб, ами към някои други хора ( не от форума ) .

Съжалявам, наистина не ти бях разбрала въпроса. Не съм сигурна дали бих могла, прав си. Не съм изпадала в такава ситуация. И нямам и желание. Какво лошо има в това да не коля аз прасетата?

Мега фен
    Съжалявам, наистина не ти бях разбрала въпроса. Не съм сигурна дали бих могла, прав си. Не съм изпадала в такава ситуация. И нямам и желание. Какво лошо има в това да не коля аз прасетата?
    Не бих казал баш лошо, но е неприлично да не можеш да колиш прасетата, но да ядеш месото от тях ( А лошото е, когато вече някои индивиди се оплакват и нервничат за убийствата във фермите, а в същото време ядат месо.)
    Та така или иначе, тези ферми няма да ги затворят, ами и броят им се увеличава... Както и да е.. Гадно ги гледат... но ние и нагло ядем..
    Последно редактирано от klimatronik : 06-09-2013 на 20:56

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Няма начин :д Но не си представям да го карам само на зеленчуци и като седна на масата да няма месо. :д Нямам нищо против вегетарианците, но друго си е една сочна свинска пържола на жар с кана червено вино. Нали?

Такъв е живота ...

Banned Мега фен
    ще го изям

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.

Това определено е много сложно и е предназначено за високо интелигенти 'ора, нали? Да не говорим, че вегетарянството е толкова модерно напоследък, че разни пиклички разправят как не ядът месо, щото видиш ли да ядеш животно е ебати гнусното нещо, а в същото време ядът МакДОналдс или некое парченце шунчица - страшно лицемерие е това. Ако си вегетарянец няма да парадираш с това - същото като гейовете. Бъди къфто си щеш ама не го навирай в очите на хората и не парадирай с това. Та по пътят на логиката, ако наистина си вегетарянец няма да ти се случи някой да ти зададе подобен малоумен оутиматум.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Banned Мега фен
    ^ аз не съм сигурна,че там има особено много истинско месо

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Много тъпа постъпка. Това, че не ядеш месо, може да няма нищо общо с отношението ти към убиването на животните. Втори са големи фанатици по тази тема. Глупости!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си