- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години бяхте,когато се влюбихте за първи път ? :)
Мислела съм си, че съм влюбена на 14, но истинското ми първо влюбване беше на 16 - чувствах се като в приказките. Бях спряла да ям и бях станала много отнесенаПочти денонощно си мислех за него и когато се видехме се опитвах да изглеждам непукист -проработи хехе
Бяхме заедно 6 месеца и кой от къде е. Но пък сладка любов беше, изпълнена с много красиви мигове
![]()
Влюбване чак не, но за първи път влечения към срещуположния пол изпитах на 13. Много време се зарибявахме, после "ходихме" 1 седмица.
А дълбокото зрялото влюбване изпитах на 17 и още сме заедно и още съм влюбена в него.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Вече сте казали,че за любовта няма граници... всичко идва с времето си...При мен за първи път беше в десети клас.. Беше хубаво,но раздялата беше трудна...Първата любов винаги се помни и всички я изживяват по-рано или по-късно,зависи от човека :]
Почти на 14 (на колкото съм и сега) и силно се надявам това лято нещата между нас да се получат! А що се отнася за първото ми гадже - в детската градина![]()
Бях на 16....бяхме заедно около 8 месеца, макар че от тогава мина много време(вече съм на 21) и комуникираме доста рядко винаги, когато го видя или се чуем стомахът ми се свива....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!