.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    на около 18

Мислела съм си, че съм влюбена на 14, но истинското ми първо влюбване беше на 16 - чувствах се като в приказките. Бях спряла да ям и бях станала много отнесена Почти денонощно си мислех за него и когато се видехме се опитвах да изглеждам непукист -проработи хехе Бяхме заедно 6 месеца и кой от къде е. Но пък сладка любов беше, изпълнена с много красиви мигове

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Влюбване чак не, но за първи път влечения към срещуположния пол изпитах на 13. Много време се зарибявахме, после "ходихме" 1 седмица.
    А дълбокото зрялото влюбване изпитах на 17 и още сме заедно и още съм влюбена в него.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Вече сте казали,че за любовта няма граници... всичко идва с времето си...При мен за първи път беше в десети клас.. Беше хубаво,но раздялата беше трудна...Първата любов винаги се помни и всички я изживяват по-рано или по-късно,зависи от човека :]

Почти на 14 (на колкото съм и сега) и силно се надявам това лято нещата между нас да се получат! А що се отнася за първото ми гадже - в детската градина

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Бях на 16....бяхме заедно около 8 месеца, макар че от тогава мина много време(вече съм на 21) и комуникираме доста рядко винаги, когато го видя или се чуем стомахът ми се свива....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на mlakniwe
    19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си