Здравейте!
Писала съм и преди във форума и получих доста добри съвети, за което Благодаря. Сега искам отново да се допитам до вас, надявам се да ми отговорите подобаващо, разбира се, ще приема и всяка критика. Наистина точно в момента всяко мнение за мен, ще е от значение.
Запознах се с едно момче (не прибързвайте с думите ``Отново момче, отново драма`` ) , с което се познаваме от 2 месеца, за момента той е човека с когото най-много съм си паснала в живота ми до сега. Разбира се имаме и различия, но като цяло сме еднакви (знам, че не прозвуча с логика). И сега идва проблема. Аз съм 11ти клас (все още на 17г. ), а той е 8ми клас (все още на 14г.) . Наистина е доста зрял за годините си, и е претърпял неща, които не са за годините му. НО (винаги има едно ``НО`` ) не съм сигурна дали искам да опитам. Страх ме е от разликата в годините, то е нещото което най-много ме плаши, за него годините не са проблем, НО мен ме плашат, но пък в същото време искам и не искам да опитам. Какво бихте направили в моя случай? Наистина се нуждая от някакъв съвет. Ще съм благодарна ако получа, някакви мнения, независимо какви са.