.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от HarabeishoOrGoHome Виж мнението
    Направи и комплименти, разкажи и нещо интересно относно теб, ако няма- файдица.
    Ще пробвам мерси !

Edit: Харесва ми начина по които косата ти седи надолу заради гравитацията (това и написах)

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Ще пробвам мерси !

Edit: Харесва ми начина по които косата ти седи надолу заради гравитацията (това и написах)
    Тея pick-up lines дето пробваш не минаха ли от мода вече, или сега навлизат в България?

Иначе има и една тема тук отгоре - "Как да се харесаме на момиче?" - там няма ли насоки?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Тея pick-up lines дето пробваш не минаха ли от мода вече, или сега навлизат в България?

Иначе има и една тема тук отгоре - "Как да се харесаме на момиче?" - там няма ли насоки?
    Хахах тая pick up line си е моя авторска !
    Иначе в "Как да се харесаме на момиче?" я четох сигурно 6 пъти и пише само глупости повечето неща де...

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Хахах тая pick up line си е моя авторска !
    Иначе в "Как да се харесаме на момиче?" я четох сигурно 6 пъти и пише само глупости повечето неща де...
    Ето това пък е друг проблем. Момчетата си мислим че с всяка дума сме оригинални, а всъщност всички се държим до болка еднакво. То и затова често се чува репликата "Всички мъже са еднакви!"

Аз лично бих ти препоръчал да посмекчиш обидните реплики по посока на това момиче. То е вярно и че момичетата си падат малко мазохистки, ама айде да не изпадаме в крайности поне. Иначе относно комплиментите - мисля че без тях би било по-добре. Тя най-вероятно получава такива по няколко в час, тъй че едва ли ще ахне от изненада при поредния комплимент.

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Ето това пък е друг проблем. Момчетата си мислим че с всяка дума сме оригинални, а всъщност всички се държим до болка еднакво. То и затова често се чува репликата "Всички мъже са еднакви!"

Аз лично бих ти препоръчал да посмекчиш обидните реплики по посока на това момиче. То е вярно и че момичетата си падат малко мазохистки, ама айде да не изпадаме в крайности поне. Иначе относно комплиментите - мисля че без тях би било по-добре. Тя най-вероятно получава такива по няколко в час, тъй че едва ли ще ахне от изненада при поредния комплимент.
    тъй е
    даже на всяка минута получавам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си