.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

по-старателен?

Здравейте на всички преди всичко.
    с гаджето ми правим секс вече 2 месеца г/д, подразбира се че найстина и харесва когато е с мен и го правим. но не знам дали преди да почнем прибързваме. В смисъл че последния 1 месец като и проникна и тя не е достатъчно влажна и ме боли в началото докато влезе пениса. Та въпроса ми е , трябва ли да слагам пръсти преди да почнем ? малко игрички ? докато тя не каже '' слагай го'' ще ме извинявате за термините ако са неадекватни . Другото което е като сме с презерватив и влиза въздух после е малко кофти кат свършим или като го правим да излиза въздух от вагината и . Пък когато сме без презерватив няма никакъв проблем, та как да го избегна това с презерватив?. И последен въпрос, чел съм нагоре надолу но искам и тук да чуя мнения. ако остава 1 седмица г/д до започването на менструацията и ако свърша в нея тогава колко % е г/д шансът да забременее? в предвид, идва и на 18 , овулацията е на 2 (същия месец) а примерно да го правим на 11-ти или на 17-ти ( да свърша в нея)
    Ако може точни отговори без бъзици мерси за вниманието .

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Пич,не свършвай в нея,опасно е както и да го смяташ,а и няма да е тооолкова трагично,ако свършиш другаде или просто в презерватива.Относно болката в началото-давай орално,с пръсти,възбуди я възможно най-много преди самия акт и използвайте лубрикант.Това с въздуха малко не го разбрах...карай,важното е да използвате презервативи.

Banned Мега фен
    ^ има предвид,че влиза въздух и после като излезне се чува странно и най-вероятно се притесняват от звука ама спокойно и двамата знаете от къде излиза
    не свършвай в нея,няма да умреш ако го направиш другаде или просто слагай презерватив
    повечко любовна игра,лубрикант може да си вземете ( не за друго,а просто да е по-различно) пръсчета и така

За самият акт няма никакъв проблем , вече научих как да свършва по 3/4 пъти за 1 час секс .
    LadyTerrible - В смисъл че когато е с презерватив и правим различни пози май влиза въздух и после е неудобно да излиза въздух от вагината и, та питам това как може да се предотврати.

Мерси за отговорите между другото

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Стига с тея лубриканти - научете се да си възбуждате приятелките преди секс просто. Лично за мен, ако някой не ме възбужда достатъчно и се налага да ползваме лубрикант, би ми било много смотано. Лубриканта го разбирам само при първия път на някоя или, ако момичето има проблеми с овлажняването. Поиграй си с нея просто, нека има любовна игра - с пръсти, с език и не само на "едното ѝ място", поиграй си с цялото ѝ тяло.
    За въздуха - не мисля, че зависи дали е със или без презерватив - на мен ми се е случвало и без. Просто съвпадение е, че се е получило тогава при вас. Ама просто не му обръщайте внимание, правете си секс, в която поза си искате и не се съобразявайте с някакъв тъп звук.
    За овулацията - опасно е, защото няма как да знаете дали няма да се измести. По-добре е след овулация да рискувате така, а не преди.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Стига с тея лубриканти - научете се да си възбуждате приятелките преди секс просто. Лично за мен, ако някой не ме възбужда достатъчно и се налага да ползваме лубрикант, би ми било много смотано. Лубриканта го разбирам само при първия път на някоя или, ако момичето има проблеми с овлажняването. Поиграй си с нея просто, нека има любовна игра - с пръсти, с език и не само на "едното ѝ място", поиграй си с цялото ѝ тяло.
    За въздуха - не мисля, че зависи дали е със или без презерватив - на мен ми се е случвало и без. Просто съвпадение е, че се е получило тогава при вас. Ама просто не му обръщайте внимание, правете си секс, в която поза си искате и не се съобразявайте с някакъв тъп звук.
    За овулацията - опасно е, защото няма как да знаете дали няма да се измести. По-добре е след овулация да рискувате така, а не преди.
    че какво е лошото на лубрикант за разнообразие ? че има и нз колко вида

Играйте си повече преди същинската част за да се възбуди хубаво. Не чакай да ти каже "слагай го", а ти просто като видиш, че вече е влажна, действаш.

Относно свършването вътре, щом е преди да ѝ дойде, не е опасно. Ама това от моята уста звучи несериозно, щото нали все прокламирам тука сексът с презерватив. Не искам кака ви лош акъл да ви дава.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

За свършването днес говорих с нея и тя не иска да рискува. Не знам тя е на 16 а аз почти 18. Доста сериозна връзка имаме но права е за туй, че е рано да свършвам в вагината и.
    иначе мерси за отговорите , скоро време може би ще го правим и ще дам всичко от себе си .
    Наистина мерси хора

bigcityprisonx
    Guest
    Игричките са най-важни и не знам дали дори да ги нарека една от най-приятната част.И да.Задължително правете нещо ала-бала,орални нещица преди секса.И НЕ СВЪРШВАЙ В НЕЯ в никакъв случай,прекалено опасно е,от един път и после да си имаш проблеми на главата.И това с презерватива и аз не го разбрах много-много,но да.То вече ти се изясни де.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е ти какво чакаш да каже "Слагай го " когато прецениш го "слагаш" без да чакаш тя да ти каже и може да правите повече любовна игра

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    никога не бих искала да правя секс с мъж като теб...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си