.
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Threaded View

Супер фен Аватара на ~The Smile~

Unhappy Каква "най-добра приятелка"...

Здравейте. Моята история с тази "най-добра приятелка" е доста объркана... С нея сме приятелки вече две години. И двете сме седми клас. Винаги съм мислела това момиче за много по-различно, за по-специално. Вчера се оказа, че ме е излъгала..отново... А уж ми обеща, че повече няма да има лъжи. А ето какъв е резултатът... Миналия месец се скара с нейна приятелка. Сдобрили са се и е казала на приятелката си истината, а на мен лъжата, както винаги.. Истината разбрах от приятелката й. Става дума за оценка от външното оценяване. Миналия вторник си говорехме по телефона с "най-добрата ми приятелка" и тя ме попита колко имам. Отговорих й и после я попитах същото. Каза някакви оценки. Обаче се оказа, че ме е излъгала за математиката... (няма да навлизам в подробности, защото при нея е голяма срамота и сега не знае къде ще кандидатства...) Винаги съм се борела със зъби и нокти за тази моя "най-добра приятелка", а тя нищо не правеше. Беше й все тая. Пренебрегваше ме постоянно. А аз какво ли не правех, за да си останем приятелки..
    Понеже тя се премести в друго училище, първа смяна е, а аз втора, днес ще я извикам в голямото междучасие, за да сложа поговорим за това. Ще й намекна, че вече не сме толкова близки, както преди. Наистина много я ценях, но не е както преди. Тя много се промени. Не е същата, но де да беше...
    Моля ви без нападки...
    Благодаря, че прочетохте историята ми.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 06-10-2013 на 08:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си