Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
Според мен трябва да поговориш с нея. Не да я обвиняваш и да се карате, а да ѝ кажеш, че винаги може да разчита на теб в трудни моменти и че няма защо да се "срамува" да говори с теб за каквото и да било. Виждам, че много ти пука за нея, но мисля, че тя не е напълно сигурна. Покажи ѝ го.
Благодаря и на теб за отговора.
Наистина много държа на нея и още отначало я приемам такава, каквато е. И тя също ме приема. Обаче в последните дни, откакто се е издънила, изобщо не ми говори. Когато аз й се обадя, тя е много странна и студена... Не е както преди. Вчера уж я извиках, за да поговорим, пък и исках да я видя, защото не сме се виждали отдавна. Но я нямаше. Звъннах й и ми каза, че не можела. Дотук добре. Обаче ми говореше на "бе" (а преди не беше така), беше много дръпната... За пръв път я виждах в такава светлина... Надявам се скоро да ме потърси, за да й кажа, че трябва да говоря с нея и да оправим тези неща. Аз наистина искам, обаче явно тя не проявява такова желание. Започна много да ме избягва. Може би съм твърде различна, може би иска приятелка, която е подобна на нея и има нейните вкусове. Но това преди не ни пречеше...сега какво стана-нямам никаква идея.