.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Как да разпознаем лезбийките?

Как да разпознаем лезбийките? е първият ми въпрос по темата. Моля ако някой просто знае или има наблюдения да ми пише. Също и ако има някой такъв познат.

Второто ми питане е като прочетете това да ми кажете според вас дали моята приятелка е лезбийка- усмихва ми се, прави ми комплименти, гледа ме често, опитва се да ме докосва когато е наблизо, проявава инерес и т.н

Мега фен Аватара на tori
    Ми на челото им пише "Обратна резба." с черен маркер.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    По поведението.

bigcityprisonx
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    По поведението.
    Дам.
    И не знам.Може просто да си се объркала и така да ти изглежда.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    виж гейовете се разпознават от пръв поглед лесбийките малко по-трудно просто трябва да имаш голям опит и да си дружала с такава за да можеш да ги разпознаваш , а невярвам да си го правила такаче вместо да се чудиш вземи я попитай тази твоя приятелка и толкова :ДД ако не си хомофоб или нешо от тоя сорт няма да ти е толкова трудно :ДД

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    виж гейовете се разпознават от пръв поглед лесбийките малко по-трудно
    Сигурна ли си ? Имам няколко приятели - гейове, които ако ги видиш, ще ти висне лигата до земята и най-вероятно ще си помислиш, че те лъжат.
    Или ти разпознаваш само женствените ясно ...
    Ми то по тая логика няма как да не разпознаеш мустакатата лесбийка с мъжка прическа, която отпива от бирата и четири секунди по-късно косата ти излита от зверската и оригня.

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    виж гейовете се разпознават от пръв поглед лесбийките малко по-трудно просто трябва да имаш голям опит и да си дружала с такава за да можеш да ги разпознаваш
    Изобщо това, че си дружала с някоя, не е фактор. Имах приятелка лесбийка, познавах я от 3 години и изобщо не подозирах, че си пада по жени, докато сама не ми каза. И в интерес на истината имаше период, преди да замине, в който си бяхме супер близки и аз много добре знаех, че си пада по жени, но никога не ме е гледала с кравешки поглед, да ми налита или да ми покаже с нещо, че е различна. Много е трудно да разгадаеш дали една жена е лесбийка

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Ако видиш две женски, от която нито едната, нито другата би ебал, значи или са грозни сестри или са лезбийки. Също така жените, които приличат на мъже обикновено са такива.
    От трите лесбийки, които познавам, само една от тях е мъжкарана и би и проличало, че има такива наклонности. Другите са много красиви и женствени момичета, предизвикващи жесток мъжки интерес. Ако не знаеш или някой не ти е казал, познаването им е мисия невъзможна..

IneedtobeMyself
    Guest
    Ама това с лесбийките си е страшна работа! Всяко второ момиче, което срещна вече, ми казва, че има такива наклонности, щото целунала Пепа от 3-тия етаж. Пълно със заблудени пубери. Хубаво де и аз съм в тези си години, но съм напълно ясно с принципите си. Интересното в тази тема тук е, че сякаш надуших страх. Да не би да се страхуваш, че може да се случи нещо с теб и тази твоя приятелка? Знам ли... това вече стана мода направо. Всеки втори се паникьосва на тая тема. Според мене пък, всяка жена си има една лесбийка у себе си просто малкото от тези, които го осъзнават смеят да го изрекат на глас.

Трябват ни повече такива теми... интересно. Иначе... ако се окаже, че тази твоя приятелка има именно такива чувства към теб, какво би могла да сториш ти? Как ще реагираш?

Мега фен Аватара на tori
    Всъщност един човек ако се държи на положение едва ли би си помислил някой, че има увлечения към същия пол или и към двата.

Мега фен
    По лютеницата върху мустака.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ако видиш две женски, от която нито едната, нито другата би ебал, значи или са грозни сестри или са лезбийки. Също така жените, които приличат на мъже обикновено са такива.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ооо разпознават се
    така на улицата примерно не, но ако започнеш да разговаряш с някоя си личи по държание, говорене и тнт

мишън импосибъл е това с една приятелка бяхме много близки едно време, но разбрах че се кефи и на жени чак когато ми каза че ги харесва и приятеля и се дразнел от това как ги гледала, и дотогава не се бях замислял като ме питаше по заведения кво мисля за някоя си там

Влизаш в Омегле и пишеш на интереси lesbian и ще ги познаеш
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си