.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от julian8787 Виж мнението
    Спокойствие, закрила, обезпечение и сигурност във всяко едно отношение.
    Спокойствие? Не винаги. Зависи от човека. Аз лично предпочитам дръзките и непланирани решения на един мъж, винаги да има елемент на изненада, на нещо неочаквано. Това не мога да го причисля към спокойствието. Незнайно защо спокойствието го свързвам със скука, а ти вероятно с нещо съвсем друго Но разбира се всичко в границите на нормалното - да не дойде на среща или да не ти вдига телефона 2 дни не е елемент на изненада, а ритане на здравна книжка

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Като са момичета/тийнейджърки

1. Внимание
    2. Пишка

Като са възрастни

1. Пари
    2. Внимание
    3. Пишка

Има един повратен момент в живота на средностатистическата жена, когато тя осъзнава, че няма да излезе нищо от нея (до тогава само го подозира) и тогава се появява нуждата да си намери пишка, която да ѝ носи внимание и пари.
    Ако си мислиш, че жена би се примирила с толкова малко желания, трябва да си голям оптимист Иначе доста мили думи, радвам се, че още не съм стигнала до подобно прозрение. Или може би ми е рано?

Цитирай Първоначално написано от eclipse06 Виж мнението
    Спокойствие? Не винаги. Зависи от човека. Аз лично предпочитам дръзките и непланирани решения на един мъж, винаги да има елемент на изненада, на нещо неочаквано.
    Не можеш да очакваш такова отношение към живота от мъж, който не притежава увереност, на когото ти самата нямаш доверие. Жените обичат мъжете, които са сигурни в действията си. Дават им спокойствие, без значение какво вършат. Превръщат живота в един желан ад.

Цитирай Първоначално написано от julian8787 Виж мнението
    Не можеш да очакваш такова отношение към живота от мъж, който не притежава увереност, на когото ти самата нямаш доверие. Жените обичат мъжете, които са сигурни в действията си. Дават им спокойствие, без значение какво вършат. Превръщат живота в един желан ад.
    Да, така звучи по-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си