.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Косъмчета по корема

Здравейте момичета, тъй като идва лято, а по корема ми има малки косъмчета, с какво ще ми препоръчате да ги махна?

Голям фен Аватара на pepa97
    аз искам да попитам за да не отварям нова тема Ако ги махам с кола маска или епилатор няма ли да ми се появят червени дребни точици,както ми се появяват на ръцете и краката

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    аз искам да попитам за да не отварям нова тема Ако ги махам с кола маска или епилатор няма ли да ми се появят червени дребни точици,както ми се появяват на ръцете и краката
    Естествено, че да. Както ти се появяват по краката, по интимните части или ръцете. Мажеш с кремче и след 2-3-5 часа няма нищо.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Ще се появяват всеки път след епилация с кола маска или епилатор.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

значи може с обикновени ленти за тяло?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Може.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на pepa97
    a с депилатор

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    ^ Със депилатор ще станат по-твърди и по-черни. И ще ти се налага през 1 ден да ми махаш.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от tetriss Виж мнението
    Здравейте момичета, тъй като идва лято, а по корема ми има малки косъмчета, с какво ще ми препоръчате да ги махна?
    пинсета

кола маска ! или си ги изсветли

Пинсета, епилатор или кола маска. Да, може да има зачервяване, мажи с крем и ще ти мине.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    На мен и с кола маска, и с епилатор ми стават червени пъпчици, които ми стоят по седмица-две после.
    Никъде другаде не става така, само на корема. С пинсета не ми се занимава едно по едно, някакви други идеи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си