Значи както, разбира се, всички (предполагам) знаем - без един татус може, но само с един НЕ МОЖЕ
Та, решено е - ще си правя още. Единия, който искам е надпис. Знам какво искам да пише, но не мога да реша къде точно, защото гърба си го пазя за друга идея, а на ръката ми изглежда леко изтъркано (това не е окончателно решение, обаче). Това, което искам да пише е едно изречение и ще бъде на език, който не всеки може да го разбере. Следващия ми проблем е че не мога да избера езика, защото или звучи/изглежда прекалено странно, или е с някакви йероглифи, а аз искам да е с букви, просто да не се чете от всички (надявам се да ме разберете)
И последно, но не на последно място - мислите ли, че ще е добре да сложа 1-2 пеперуди подобни на първия ми татус?
Всички казват, че ще изглежда прекалено претруфено и че няма нужда от 'толкова много' пеперуди, но на мен някак си идеята си ми харесва ;д И само да уточня - питам, за да видя дали ще има различни мнения от тези, които съм чула аз, но като цяло последния въпрос няма да повлияе особено много на решението ми ;д