.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Тема: tatos

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    1. не си прави повече пепердуки, че ще литнеш накрая. И все пак трябва следващата ти да кореспондира по някакъв начин с предишната, не да си татутираш на едната ръка пеперудки и маргаритки, на другата черепи и кръв ; разбра ме, надявам се.
    2. За език- и аз съм за латински, няма нищо общо с турския, повярвай. Не че нещо , ама като знаеш "малко английски и руски", как си толкова навътре с други нетрадиционни езици
    3. НЕ ползвай google преводач, ще си изпатиш вероятно
    4. На мен на плешката ми харесва като място, както и на ключицата, ама за второто мн добре трябва да се разположи, че може да стане грозничко

5. Какъв е надписът? (това също има значение за езика според мен)

Супер фен Аватара на RedArmy
    Абе такива като "зайчето" не са виновни за това че са такива. Те просто трябва да се разстрелят, защото няма смисъл да дишат въздуха Но най-виновен е бащата, ако изобщо има такъв. Ако има баща трябва да е в затвора, защото не си е възпитал дъщерята и отдавна я е изпуснал. Но или е някоя отрепка или някой селски мутро-бизнесмен, на който не му дреме че дъщеря му е утайка.

Такъв провал, тая си я представям след 2 години (най-много) как се пуска по дискотеките на батковците за една малка водка и 20 марки на фона на Галена. И ще казва: не ми давайте акъл как да живея От друга страна кво да се нервим на такива боклуци, нека се смеем, на мен лично ми е много смешно
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си