.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Exclamation Нормално ли е?! :(

Става въпрос за сестра ми!
    Нормално ли е на 16 да си 1.66 и 61кг...смисал не и личат толкова,но има стрии и целулит и ако някой може да ми каже упражнения или диети за сваляне в областта на дупето.Благодаря
    Последно редактирано от Seli94 : 06-11-2013 на 17:59

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Дааа, със сигурност е за сестра ти. А защо тя не се регистрира тогава и да пише? Все тая
    НЕ, не е нормално. Не се изпускайте още от малки /млади хайде/. Няма упражнение или диета за сваляне на мазнини в една обалст. Мазнините се свалят навсякъде. Започни режим, ако искаш в началото може и нещо по-строго, а после се придържай към правилно хранене. Забрави за газирано, бял хляб, пържено и т.н Сладко може,но по малко и то най- добре да е шоколад. Трябва да пиеш много вода. Иии спорт, най добре бягане или ако не ти се ходи да бягаш прави някоя кардио тренировка у вас. Но не 2-3 пъти в седмица, а всеки ден или най-много 1 почивка,за да починат мускулите. Отделно от кардиото, трябва да правиш и упражнения за стягане на областите.
    Последно редактирано от POLLINA : 06-11-2013 на 19:39

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

bigcityprisonx
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Дааа, със сигурност е за сестра ти. А защо тя не се регистрира тогава и да пише? Все тая
    НЕ, не е нормално. Не се изпускайте още от малки /млади хайде/. Няма упражнение или диета за сваляне на мазнини в една обалст. Мазнините се свалят на всякъде. Започни режим, ако искаш в началото може и нещо по-строго, а после се придържай към правилно хранене. Забрави за газирано, бял хляб, пържено и т.н Сладко може,но по малко и то най- добре да е шоколад. Трябва да пиеш много вода. Иии спорт, най добре бягане или ако не ти се ходи да бягаш прави някоя кардио тренировка у вас. Но не 2-3 пъти в седмица, а всеки ден или най-много 1 почивка,за да починат мускулите. Отделно от кардиото, трябва да правиш и упражнения за стягане на областите.
    +1

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не е нормално.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не е нормално.
    +1

Благодаря за съвета и да за по-малката ми сестра е...аз съм на 19 и съм със съвсем нормални килограми!

Град
    Manhattan *
    няма значение за кой е,ама поговори и малко докато е време, защото после става все по трдуно и по-трудно

Супер фен Аватара на Jaune
    И какво по-точно значи не е нормално?! Кое не му е нормалното? Аз не виждам бог знае какво в тези килограми, да не говорим, че имам познати на този ръст (по-ниски даже) и на тези килограми, и НЕ изглеждат ненормално, дори не бих казала, че изглеждат пълни. Аре по-сериозно.
    Не мисля, че точно за тези данни е коректно от ваша страна да казвате, че не е нормално и момичето да се стресира супер много, че му има нещо, всъщност да си е окей.

Град
    Manhattan *
    По пътя на великата ти логика не е редно и тя да ни пита дали е нормално. Щом пита дали е и щом пита за упражнения ''за сваляне на мазнини'' значи положението никак не е нормално. Далеч не смятам,че кг са мускул. Аз съм 164 и съм 46 кг. За сравнение,макар че килограмите съвсем не са показател

Супер фен Аватара на Jaune
    Каква по-точно е великата ми логика? Какво значи нормално и ненормално? За някого сигурно твоите мерки ще са ненормални.

Град
    Manhattan *
    Tук не говорим за мерки, а за начин на изглеждане. Предолагам,че никой не го интересува колко см му е талията, въпросът е как изглежда.
    Ако за теб мазнините са нормални, окей. Всеки с рабиранията си.

wa1150n
    Guest
    Много зависи от пропорциите на тялото и мускулната маса.Имам приятелка която е висока 165 и е около 63кг. обаче изглежда много добре, повечето от килограмите са и се събрали в гръдната обиколка и задните части, има си и тънка талия, като цяло късмет е извадила с пропорциите и килограмите.Няма "нормално" или "ненормално" въпросът е как се чувстваш и най-вече дали е здравословно! Най-добре да си изчисли индекса на телесната маса и да разбере дали е в норма или не и да вземе съответните мерки.

(izvinqvam se za latinicata)

Kato cqlo ne izglejda zle,no i na men i na neq ni se natrupvat mazninite v zadnite chasti,bedrata i dupeto..ne znam ot gen li e??Nqma i mnogo golqm biust za 16 godishna i kato cqlo izglejda dobre no problema e v zadnite chasti...mnogo se kompleksira ot tova i mi e jal da q gledam taka opitvam se da i obqsnq che kilogramite ne sa ot znachenie ako izglejda dobre,no ne me slusha!

w1n5t
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seli94 Виж мнението
    (izvinqvam se za latinicata)

Kato cqlo ne izglejda zle,no i na men i na neq ni se natrupvat mazninite v zadnite chasti,bedrata i dupeto..ne znam ot gen li e??Nqma i mnogo golqm biust za 16 godishna i kato cqlo izglejda dobre no problema e v zadnite chasti...mnogo se kompleksira ot tova i mi e jal da q gledam taka opitvam se da i obqsnq che kilogramite ne sa ot znachenie ako izglejda dobre,no ne me slusha!
    В такъв случай наи-добре да започне да тренира нещо, да прави упражнения, някакъв спорт....

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Като не се харесва, да започне да тренира и да спре да яде боклуци, туко виж целулитът й изчезне.

Съвсем нормално е!!!! Вие като сте 43кг- това е Нe e нормално!! И спрете да обиждате всички момичета с такива килограми- различно е за всеки :@
    момиче!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз съм 40кг., защо не ми кажеш, че е ненормално на живо?

С тренировки си разкарах целулита, започнах да си стягам тялото и да изглеждам по - добре. Не е до килограми,а дали въпросните са мускулна маса или мазнини.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Аз съм 40кг
    не е нормално! не пишете против момичетата между 50-60 кг което си е нормалното
    момиче!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    А ти как разбираш кое е нормално, гледаш измислени BMI таблици в нета ли?
    И ще пиша против момичетата, които са 50-60 кг, защото въпросните явно не се харесват с това тяло и искат да го променят.

Да, някои момичета никога не се харесват..но трябва такива като теб 35-40 кг да не се харесвате, а не да пишете глупости на осттаналите които са си нормални!!Не чета никакви таблици,не се интересувам
    момиче!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Да кажеш на някого да тренира е една от най - големите глупости в интернет нали? И, моля те, не ми казвай какво да правя Викаш ти можеш да плюеш 40 кг., но аз не мога да правя същото за 50?

мога. който да питаш 50 са по-добре от 40
    момиче!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Който да питаш ще ти каже, че в важно как ти стоят, защото има момичета, които изглеждат дебели с 40 и слаби със 60.

Цитирай Първоначално написано от swetygiRl Виж мнението
    И спрете да обиждате всички момичета с такива килограми- различно е за всеки :@
    аз също го написах
    момиче!

Съдейки по себе си и това,че съм 1.68 и тежа около 47 кг.,теглото ѝ е наднормено.Според мен колкото и изтъркано да звучи за да свали излишните килограми трябва да се храни здравословно и да прави упражнения,ама не коремни преси и т.н.,а и кардио!Без него не става ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си