- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат жените ?
Това е много интересен въпрос и много интересна тема според мен.
Според вас какво наистина искат жените ?
бой по потката с черпако !
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Какво е потка ?
Спокойствие, закрила, обезпечение и сигурност във всяко едно отношение.
Като са момичета/тийнейджърки
1. Внимание
2. Пишка
Като са възрастни
1. Пари
2. Внимание
3. Пишка
Има един повратен момент в живота на средностатистическата жена, когато тя осъзнава, че няма да излезе нищо от нея (до тогава само го подозира) и тогава се появява нуждата да си намери пишка, която да ѝ носи внимание и пари.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Спокойствие? Не винаги. Зависи от човека. Аз лично предпочитам дръзките и непланирани решения на един мъж, винаги да има елемент на изненада, на нещо неочаквано. Това не мога да го причисля към спокойствието. Незнайно защо спокойствието го свързвам със скука, а ти вероятно с нещо съвсем другоНо разбира се всичко в границите на нормалното - да не дойде на среща или да не ти вдига телефона 2 дни не е елемент на изненада, а ритане на здравна книжка
Ако си мислиш, че жена би се примирила с толкова малко желания, трябва да си голям оптимистИначе доста мили думи, радвам се, че още не съм стигнала до подобно прозрение. Или може би ми е рано?
![]()
Според мен като са малки искат някакъв беден селчо колко се може по-тъп, но по селски фешън и да прилича на педалче за да могат да доминират на него и да изпъкват по интелект, и ако може да им обръща много внимание и да реве всеки ден за тях и да им казва как не може да живее без тях, и как ако го зарежат ще му свърши живота.![]()
На кои педали викаш нормални?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Нямах представа, че девойките си падат по педали
Идиотия. Ама пък защо ли се изненадвам![]()
То вярно, че модата от София идва по-бавно във Варна ама това е едно от нещата който се разпространяват бързо.
Но дефакто що педераст съм видял през живота си винаги се радват на стабилна женска компания, и като женичката не иска обвързване а ... познай кой моли хахахах
Тя модата може и да е дошла и във Варна. Аз просто нямам наблюдения.
Нито те знам кой си, нито пък ме интересува, че чак да те моля да оставаш да спамиш![]()