.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Спешно помощ

Здравейте Имам приятел от почти 1 месец и всичко вървеше добре до днес ... Още преди да тръгна с него ме предупредиха,че може да е такъв,но кои да слуша.Днес ме покани на кафе в тях и аз се съгласих и преди това съм ходила обаче по едно време той реши да ме вдигне и да ме занесе в спалнята аз не възразих,но той явно беше решен,че ще му пусна,но аз не искам просто не съм готова едвам се измъкнах от него 3 пъти ... Няколко пъти му повторих,че трябва да си тръгвам и накрая отново едвам станах и си заминах.Така де мисълта ми е как да скъсам с него без да разбира,че е за това и без да му се обяснявам много,много?! Мислех си да изчакам още 3-4 дни и тогава да му кажа,че искам да сме просто приятели,а ако ме попита "Защо?" ше му кажа,че просто не върви,но дори не искам да чакам толкова време.Благодаря ви предварително

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MCBM Виж мнението
    Здравейте Имам приятел от почти 1 месец и всичко вървеше добре до днес ... Още преди да тръгна с него ме предупредиха,че може да е такъв,но кои да слуша.Днес ме покани на кафе в тях и аз се съгласих и преди това съм ходила обаче по едно време той реши да ме вдигне и да ме занесе в спалнята аз не възразих,но той явно беше решен,че ще му пусна,но аз не искам просто не съм готова едвам се измъкнах от него 3 пъти ... Няколко пъти му повторих,че трябва да си тръгвам и накрая отново едвам станах и си заминах.Така де мисълта ми е как да скъсам с него без да разбира,че е за това и без да му се обяснявам много,много?! Мислех си да изчакам още 3-4 дни и тогава да му кажа,че искам да сме просто приятели,а ако ме попита "Защо?" ше му кажа,че просто не върви,но дори не искам да чакам толкова време.Благодаря ви предварително
    Кажи му че си се влюбила в човек от този форум примерно в мен, може даже да направим фейк чат да му пратиш хахха

Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Кажи му че си се влюбила в човек от този форум примерно в мен, може даже да направим фейк чат да му пратиш хахха
    Не разбра ли , че приятелка в тоя сайт няма да си намериш !

Не се отказвай, Bank$

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    А защо се държиш като тъпа овца - човека те е чакал 1 месец ?!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Marilyn Monroe Виж мнението
    Не разбра ли , че приятелка в тоя сайт няма да си намериш !
    Хахахах хахахахаххахахахха ще се опитвам до края на месеца после ще ви тегля майните хахахах

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението

Отново повтарям НЕ искам

Ако наистина го харесваш и искаш да си с него му кажи ,че още не си готова да не насилва нещата . Но така като гледам явно не си падаш много по него щом гледаш да го разкараш вместо да му обясниш. Може и аз да не мисля правилно ,но не му знам характера не мога да ти кажа ,но в случая мисля,че е по добре да поговорите и дори и да се разделите да му кажеш истинската причина за раздялата .

Хахахах хахахахаххахахахха ще се опитвам до края на месеца после ще ви тегля майните хахахах
    Много ме заболя от думите ти .

Харесвам го но той мен явно не ... Просто на момчето му е писнало да включва на ръчна и това е

Супер фен
    Много ме заболя от думите ти .
    Искаш ли да ми пишеш на лични ?

Супер фен
    Харесвам го но той мен явно не ... Просто на момчето му е писнало да включва на ръчна и това е
    Зарязвай го ето ко ще му кажеш има друг който не беше разгонен като теб и сега съм лудо влюбена в него и готово

Искаш ли да ми пишеш на лични ?
    Не благодаря . Не искам да ви развалям фейк чата

Супер фен
    Не благодаря . Не искам да ви развалям фейк чата
    За теб бих зарязал всичко. They call me Bank$.

За теб бих зарязал всичко. They call me Bank$.
    xaxaxxxa търси си друга мишена приятел

Супер фен Аватара на shmatarok
    Вижте се и му обясни, че не си готова за връзка.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Вижте се и му обясни, че не си готова за връзка.
    Как да му обясня,че не съм готова за връзка след като ние имаме такава

Личи си, колко те е грижа

Супер фен
    xaxaxxxa търси си друга мишена приятел
    Ама ти ме заинтригува малко ми остава преди да пусна "Hitch" и да ти взема ума !

Супер фен Аватара на shmatarok
    Е, нали ще късаш с него? Като ти гледам мнението си точно в графа "не съм готова за такава връзка".
    На колко сте?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Е, нали ще късаш с него? Като ти гледам мнението си точно в графа "не съм готова за такава връзка".
    На колко сте?
    14 въйййй

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Обясни му, че не си готова за секс тогава.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Отново повтарям НЕ искам
    До никъде няма да стигнеш ако не си отваряш краката
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    1 месец да не е една година случайно? Момичето не е готово,знае си го и това е,а и щом му няма още доверие и той я притиска,още повече я губи.
    До никъде няма да стигнеш ако не си отваряш краката
    Глупости.Ще ги отвори,пред когото се почувства готова.
    Според мен,щом вече си решила какво искаш да направиш,давай и не бави нещата излишно.Казваш му го и това е,той да си го разбира както иска.Най-вероятно няма да останете приятели,но такъв е животът.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си