- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешно помощ
ЗдравейтеИмам приятел от почти 1 месец и всичко вървеше добре до днес ... Още преди да тръгна с него ме предупредиха,че може да е такъв,но кои да слуша.Днес ме покани на кафе в тях и аз се съгласих и преди това съм ходила обаче по едно време той реши да ме вдигне и да ме занесе в спалнята аз не възразих,но той явно беше решен,че ще му пусна,но аз не искам просто не съм готова едвам се измъкнах от него 3 пъти ... Няколко пъти му повторих,че трябва да си тръгвам и накрая отново едвам станах и си заминах.Така де мисълта ми е как да скъсам с него без да разбира,че е за това и без да му се обяснявам много,много?! Мислех си да изчакам още 3-4 дни и тогава да му кажа,че искам да сме просто приятели,а ако ме попита "Защо?" ше му кажа,че просто не върви,но дори не искам да чакам толкова време.Благодаря ви предварително
![]()
А защо се държиш като тъпа овца - човека те е чакал 1 месец ?!![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ако наистина го харесваш и искаш да си с него му кажи ,че още не си готова да не насилва нещата . Но така като гледам явно не си падаш много по него щом гледаш да го разкараш вместо да му обясниш. Може и аз да не мисля правилно ,но не му знам характера не мога да ти кажа ,но в случая мисля,че е по добре да поговорите и дори и да се разделите да му кажеш истинската причина за раздялата .
Харесвам го но той мен явно не ... Просто на момчето му е писнало да включва на ръчна и това е
1 месец да не е една година случайно? Момичето не е готово,знае си го и това е,а и щом му няма още доверие и той я притиска,още повече я губи.
Глупости.Ще ги отвори,пред когото се почувства готова.
Според мен,щом вече си решила какво искаш да направиш,давай и не бави нещата излишно.Казваш му го и това е,той да си го разбира както иска.Най-вероятно няма да останете приятели,но такъв е животът.![]()