- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ?
Такам казвам се Анна от София съм. Влюбих се в едно момче и то в мен и така пишем си по фб, скайп ама като се срещнем и нищо, смисъл говорим си ама не така аз поне мълча защото ме хваща адски срам ... супер хиер гига замряла съм , wtff , просто нз какво да го питам по коридорите когато се засичаме ?? ннякой да помага , моля ви кажете като се засечем примерно сутрин какво да го питам щото само здрасти и какъв час имаш вече не става ;(((
То и някой да ти каже реплика, то пак ще те е срам да я кажеш)) И все пак тази която на мен ми хрумва звучи горе долу-така "Аамм... ъъммм... такова.... харесваш ми и много ме е срам :червени_бузки:".
Ами как си например...или каква музика слушаш имаш ли хоби и така има доста неща и теми които можеш да отвориш.Ако те е срам толкова рискуваш друга да хареса
благодаря ... просто сутрин особено аз спя още ;D и като го видя забравям всичко![]()
![]()
;(( пък какво да го питам още сутрин , то и той спи
![]()
![]()
Еми ако наистина си на 18 си купи някакво малко шишенце алкохол изпи го и ще се отпуснеш ама малко шише 50 мл примерно щото от повече лошо ще стане....
Не забравяй да се усмихнеш , това винаги помога и на теб и евентуално на него
Еми така става като постоянно се залепвате по компютрите и не общувате на живо.Не си написала на колко сте години,предполагам към 14-15 max.Не разбрах и как точно сте се "влюбили" като на живо не можете една дума да си кажете? Като толкова ви се спи сутрин,ходете заедно да си вземете кафе.Отпусни се малко,няма кой да говори вместо теб,а и срамът винаги прецаква нещата,така че стягай се,усмихвай се,бъди ведра и разговорлива,не го затапвай с откъсачни отговори като "да" , "не" , "не знам" и подобни.Просто бъди себе си.
Говорете си неща, които си пишете в Интернет. И по-добре прехвърлете комуникацията на живо докато още имате интерес един към друг. Ако нито един от вас не предприеме някакво действие скоро, нещата просто ще замрат. А за какво точно да си говорите, от тук може да вземеш някои идеи: как да започнем разговор: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B2%D0%BE%D1%80 , теми за разговор по време на среща: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B5%D1%89%D0%B0
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Тва са най-заучените глупости,който съм чел.Ако всички видове разговори минаваха по-този банален и предвидим начин,щеше да емигрирам на луната