Цитирай Първоначално написано от MCBM Виж мнението
Здравейте Имам приятел от почти 1 месец и всичко вървеше добре до днес ... Още преди да тръгна с него ме предупредиха,че може да е такъв,но кои да слуша.Днес ме покани на кафе в тях и аз се съгласих и преди това съм ходила обаче по едно време той реши да ме вдигне и да ме занесе в спалнята аз не възразих,но той явно беше решен,че ще му пусна,но аз не искам просто не съм готова едвам се измъкнах от него 3 пъти ... Няколко пъти му повторих,че трябва да си тръгвам и накрая отново едвам станах и си заминах.Така де мисълта ми е как да скъсам с него без да разбира,че е за това и без да му се обяснявам много,много?! Мислех си да изчакам още 3-4 дни и тогава да му кажа,че искам да сме просто приятели,а ако ме попита "Защо?" ше му кажа,че просто не върви,но дори не искам да чакам толкова време.Благодаря ви предварително
Ако наистина го харесваш и искаш да си с него му кажи ,че още не си готова да не насилва нещата . Но така като гледам явно не си падаш много по него щом гледаш да го разкараш вместо да му обясниш. Може и аз да не мисля правилно ,но не му знам характера не мога да ти кажа ,но в случая мисля,че е по добре да поговорите и дори и да се разделите да му кажеш истинската причина за раздялата .