- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас има ли хора, които пият бира за удоволствие
Bank$, на това твоето аз му казвам груба селска проява, братле. (: И инфантилност може.
Обичам да пия бира. Вкусна ми е, освежаваща ми е, студеничка ми е лятото като си я извадя от хладилника. Не пия много, защото ми издува корема и ми го пълни бързо. Но си обичам.
И ракия обичам. Домашна.
И джин обичам.
И вино обичам.
//И домашно уиски обичам, ама в никакъв случай не от тия Джонита-Монита, 'дето ги състаряват в някакви си печки и после ги пишат "ОТЛЕЖАЛО".
Никога не бих пила без да ми е сладко. (:
Аз само не знам що само селяни ми пишат, май съм ви засегнал i guess. Много ми е интересно как селянин определя селска проява.
Вулканичният кратер е гърло на активен или изгаснал вулкан.
Типичната му форма е приблизително кръгла вдлъбнатина на върха на вулканичния конус, през която при активност изригват магмата и газовете.
Кратерът може да достига голяма дълбочина. Понякога магмената камера може да се изпразни дотолкова, че стените на кратера да се съборят навътре - тогава той се превръща в калдера.
![]()
Always wanna play but never wanna loose
Кое не ми разбра от горния пост бе, галош?
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Пием само ирландско и шотландско уиски маце щото сме от висшия ешелон.
Аз така като гледам всички мразят Варна само варненци се харесват един друг хахах
В омразата винаги има частица завист.![]()
Мишинка
BrainDamage
Много ясно, че "провинцията" мачка шопите по всички показатели, особено в спорта. Пример : Разград и Стара Загора ви го набутаха много яко тая година "гражданчета"![]()
Така и не се научих да я пия, но за някои е като сутрешното кафе- нещо, без което не могат.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
По темата: Нито пуша, нито пия и двете неща са ми смотани и безсмислени
мислиМ, че хората, които пият алкохол, без да целят да се напият, са мега зле, или вкусовите им рецептори са ужасно сбъркани.. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Някога стъпвал ли си във Варна, понеже аз гагаузи не познавам?![]()
Мишинка
BrainDamage