- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас има ли хора, които пият бира за удоволствие
Хайде бе, `щото София е град пълен САМО с кореняк софиянци, които на село не са стъпвали. Отстрани цяла България е едно село, не се превъзнасяйте. Ама `айде живейте си със самочувствието на голяма личност, защото сте от София. Ако всички са такива там ще си помисля много добре дали точно в София ще отида. Ама чакайте ние не говорихме ли за бира по начало?
Те хората са си казали по-добре гражданин на село, отколкото селянин в града. Ти си жив пример : )
Гражданино, къде ходиш на море лятото??
Иначе, има хора хора, които пият бира за удоволствие.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Толкова си прост, че нямам думи
Хаха, в с.Търговище нито съм родена, нито ще умирам , спокойно. Личи си, че не можеш да се аргументираш, защото тази простотия, която си изръсил едва ли някой може да я защити, недей си игра да ни убеждаваш, че си нещо повече. Не съм живяла само в Търговище, само в малки,забутани градове, че да ми е някакъв комплекс това. Пък и да бях, какво? Ти си живей със заблудата, че си голямата работа, защото си от София.
Bank$, на това твоето аз му казвам груба селска проява, братле. (: И инфантилност може.
Обичам да пия бира. Вкусна ми е, освежаваща ми е, студеничка ми е лятото като си я извадя от хладилника. Не пия много, защото ми издува корема и ми го пълни бързо. Но си обичам.
И ракия обичам. Домашна.
И джин обичам.
И вино обичам.
//И домашно уиски обичам, ама в никакъв случай не от тия Джонита-Монита, 'дето ги състаряват в някакви си печки и после ги пишат "ОТЛЕЖАЛО".
Никога не бих пила без да ми е сладко. (:
Аз само не знам що само селяни ми пишат, май съм ви засегнал i guess. Много ми е интересно как селянин определя селска проява.