Много неща си пропуснал да прочетеш. И не не мисля че си прав.Всеки сам решава каква цел има в залата. И тия дето си мислиш,че са "чисти", само те си знаят истината. Няма как да станеш 130 кг,нацепен на вени и да си чист ,разбираш ли.
Другото ти тъпо изказване - " А ти би ли ми казала честно, ако ти беше момче, химия ли щеше да взимаш или щеше да се трудиш и потиш здраво?" - никога не можеш да станеш като Рони Колман без химия. Гъза да си влачиш след тренировка от умора,няма просто как да стане. Глупаво е да си мислиш,че хората които използват химия не се потат здраво,искаш ли да дойдеш в моя фитнес,да видиш как тренирам аз,където съм момиче (и не използвам химия), как си скъсвам задника и пак приличам на торба с лайна. Е така ще дойдеш и ще направиш една моя тренировка , само един ден. Искаш ли?
Аз жени културистки също не харесвам ,аз гоня фигура за бодифитнес (потърси в google) за да разбереш. А за цици въобще не ми говори,циците са мазнини,който няма как една жена,която е с 10-12% мазнини в тялото,да има такива.
А за тебе като е гадно ,мачкай си дебелани и не пиши в тоя форум.